• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Στο Μεξικό οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι του πλανήτη!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία

Πού βρίσκεται η ευτυχία; Ανάμεσα στον 31ο βόρειο παράλληλο και τον 13ο νότιο παράλληλο, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησαν η Coca Cola σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο «Κομπλουτένσε» της Μαδρίτης.
Η έρευνα υπό τον τίτλο «Παγκόσμια Ευτυχία» πραγματοποιήθηκε σε 16 χώρες προκειμένου να εξακριβωθούν τα επίπεδα της ευτυχίας σε διάφορους πολιτισμούς. Για να καταρτίσουν τον σχετικό κατάλογο, οι ερευνητές δημιούργησαν έναν Δείκτη Ευτυχίας με τη βοήθεια του Αμερικανού ψυχολόγου Εντ Ντάινιρ. Η κλίμακα στον δείκτη κινείται από το 1 έως το 100 και περιλαμβάνει διάφορες παραμέτρους όπως η προσωπική ικανοποίηση, η αισιοδοξία και η ενέργεια, η αίσθηση υπερηφάνειας, οι κοινωνικές σχέσεις, αλλά και τα αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να προκαλεί στο άτομο το κοινωνικό του περιβάλλον.

Η συνέχεια εδώ,ANA-Walking_Greece

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Εμάς μας περιέλαβαν στη μελέτη;; Ειδικά τις εποχές ζούμε θα πιάναμε πάτο

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Καλά ειδες την φάτσα -φράπα του Μεξικάνου???
γελάει και το σοπρέρο του..άστα φίλε μου..οχι μόνο πάτο θα πιάσομε αλλα θα ειμαστε σαν μνημόσυνα...:D

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Ποια στατιστική;;:DΕγώ, καλά σας τάλεγα...

"Κουλτούρα.
Βρισκόμαστε στη χώρα της αλεγρίας, της φιέστας. Εδώ αν δεν είσαι χαρούμενος, χαμογελαστός, εύθυμος, είσαι εκτός κλίματος. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των κατοίκων της πολιτείας Βέρακρουζ, είναι η ζεστή φιλική συμπεριφορά που δείχνουν στους ξένους επισκέπτες. Καταδεχτικοί, εξυπηρετικοί, ευχάριστοι, σε κάνουν αμέσως φίλο. Αισθάνεται ότι βρίσκεται σε οικείο περιβάλλον"
(από την ιστορία: veracruz Mex)

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Αχ αχ ΑΧ γιατί μου είστε παραπονιάρηδες και με βάζετε να ψάχνω; Όλοι έχουμε δει την χαρακτηριστική φωτογραφία του αγαπητού συμφορουμίτη just4fun στην ιστορία του "Κρήτη σαν άλλοτε" .

όχι πείτε την αλήθεια συγκρίνεται ο ευτυχείς ξαπλαρωμένος βοσκός μας με το φουσκωμένο μαγουλάκι και το καλοζωισμένο μουστάκι με αυτόν τον άνοστο τον Μεξικάνο; Ο εξαίρετος αυτός κύριος έχει ένα ύφος μακαριότητας που θα το ζήλευαν πολλοί Μεξικάνοι και ας είναι ξαπλωμένος πάνω σε πέτρες. Αχ θα σας μαλώσω.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
μα πάντα λέμε ...μετά την Κρήτη.:D
οι αρχαίοι δε την έλεγαν και Γη των Μακάρων...:clap:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
ΩΩΩ με το μπαρντόν δεν ήξερα ότι η Κρήτη εξυπακούεται αυτονοήτως:D.

Αρα ανακεφαλαιώνοντας, σε περιπτώσεις βαριάς κατάθλιψης, ξεκινάμε με τα ελαφρά δηλ. Μεξικό και αν δεν δούμε βελτίωση πέφτουμε στα σκληρά, τουτέστιν Κρήτη.

Υπάρχει γιατρός του ταμείου μου που να γράφει τέτοιες συνταγές;; θα με ενδιέφερε

Last edited by a moderator:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
ΩΩΩ με το μπαρντόν δεν ήξερα ότι η Κρήτη εξυπακούεται αυτονοήτως:D.

Αρα ανακεφαλαιώνοντας, σε περιπτώσεις βαριάς κατάθλιψης, ξεκινάμε με τα ελαφρά δηλ. Μεξικό και αν δεν δούμε βελτίωση πέφτουμε στα σκληρά, τουτέστιν Κρήτη.

Υπάρχει γιατρός του ταμείου μου που να γράφει τέτοιες συνταγές;; θα με ενδιέφερε
:Dυπάρχει υπάρχει. κι εμείς λύνουμε όλα τα προβλήματα και τις καταθλίψεις:D

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9