giannismits
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
Σ' ευχαριστώ κορίτσι. Το να καταφέρνω να βλέπω καλά τις πόλεις μέσα σε λίγες μέρες οφείλεται στο ότι δεν χάνω χρόνο σε μουσεία. Το ''χάνω'' είναι καθαρά προσωπική μου άποψη και επιλογή βέβαια. Αν διαβάσεις όλες τις ιστορίες που έχω γράψει θα δεις πως φυσικά και έχω επισκεφτεί σημαντικά μουσεία, απλά έχω επιλέξει συγκεκριμένα. Αντίθετα αξιοθέατα που δεν είναι μουσειακοί χώροι και περιλαμβάνουν πανοραμική θέα δεν υπάρχει περίπτωση να τα χάσω. Μπορεί να μην μπαίνω να τριγυρνώ για ώρες σε μουσεία αλλά θα μπω στη διαδικασία να ανέβω 700 μέτρα κακοτράχαλο μονοπάτι σε βουνό για να δω τη θέα της λίμνης Bled! Για μένα αυτά είναι τα must. Ή σε ένα μουσείο που θα μου προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία ή έχει ειδικό θέμα όπως η ''Gallery 11/07/95'' στο Σαράγιεβο. Οι επιλογές είναι πολλές και τα γούστα του καθενός διαφέρουν. Σε όλα αυτά βέβαια σημαντικό ρόλο παίζει το κόστος εισόδου.Μπορεί να μην μπαίνεις σε μουσεία και αξιοθέατα, αλλά το φωτογραφικό υλικό που έχεις για τις πόλεις που έχεις επισκεφτεί είναι πολύ καλό ! Καθώς και οι πληροφορίες για τα ΜΜΜ, είναι πολύ χρήσιμες !
Με το καλό και σε επόμενα ταξίδια
Last edited: