ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Κλείσε με LH φίλε ! Τελειες ανταποκρίσεις
Δυστυχώς στις ημερομηνίες που θέλω η lufthansa εχει 270 και πολλές ώρες αναμονή στη Φρανκφούρτη.. Οπότε θα περιμένω και την aegean μήπως βγάλει καμιά προσφορά ή έχει καλύτερες ανταποκρίσεις..Η Lufthansa ήδη έχει βγάλει πρόγραμμα για Απρίλιο. Με μια αναζήτηση στο skyscanner βγάζει κάτω από 250 ευρώ με αλλαγή στη Γερμανία.
Πριν το κοίταζα στο petas και είχε τον αύγουστο Αθήνα - Στοκχόλμη με στάση λίγων ωρών στη Καλαμάτα.. Ισως το ξαναδώσει και από απρίλη..Είχα φάει ένα σκάλωμα φέτος με το απευθείας Στοκχόλμη- Καλαμάτα που είχε βγάλει το καλοκαίρι η Aegean. Με πρόγραμμα εξαργύρωσης στοίχιζε κάπου 20 ευρώ η διαδρομή. Αλλά οι τιμές για διαμονή είναι τρομακτικές (πήρα ήδη μια κρυάδα στη Δανία).
Φυσικά, το έχω κάνει 2-3 φορές. Θέλει τα μισά μίλια από το επιστροφής. Είναι το καλύτερο να τα χαλάσεις σε ένα ακριβό εισιτήριο παρά σε ένα φτηνό πήγαινε έλα και κόβεις το τελικό κόστος στη μέση σχεδόν. Αν δεν βάλει πάλι το Καλαμάτα Αθήνα, σκέψου την περίπτωση να εξαργυρώσεις τα μίλια σε ένα εισιτήριο ως Γερμανία και μετά μπορεί να πετάξεις ως τη Στοκχόλμη και με ένα 50ρικο .Εχω μίλια αλλά φτάνουν μόνο για μία πτήση.. Συμφέρει έτσι ή να μη τα χαλάσω; Εχουμε δηλαδή από 12000 εγώ και ο αντρας μου.. Φαντάζομαι γίνεται να πληρωσουμε φόρους και τη μία διαδρομή..
Από Γερμανία πας Στοκχόλμη με sas τόσο φτηνά;; Θα δω αν έχει και η easyjet τπτ.. Τα μίλια μου δε μπορώ να τα εξαργυρώσω με sas ε; Δε τη βλέπω στον όμιλο.. Οπότε αν εχει συνδυαστική πτήση Αθήνα - βρυξέλλες (με aegean) βρυξέλλες - Στοκχόλμη (με sas) εκτός από την πτήση της επιστροφής θα πρεπει να πληρωσω και το σκέλος βρυξέλλες-στοκχόλμη και ας είναι εννιαίο εισητήριο.. Σωστά; Οπότε η εξαργύρωση με συμφέρει μόνο αν εχει η aegean μια απευθείας πτήση.. Αν είναι με στάση στη Καλαμάτα (ενιαίο εισητήριο) λογίζεται ως μία διαδρομή;Αν δεν βάλει πάλι το Καλαμάτα Αθήνα, σκέψου την περίπτωση να εξαργυρώσεις τα μίλια σε ένα εισιτήριο ως Γερμανία και μετά μπορεί να πετάξεις ως τη Στοκχόλμη και με ένα 50ρικο .
Το έκανα φέτος για Δανία με κόστος μετάβασης 35 οι φόροι της aegean + 50 για Κοπεγχάγη με sas = 85 ευρώ.
Αν οι δύο πτήσεις έχουν τον ίδιο κωδικό τότε λογίζεται ως μία διαδρομή. Αν όμως, που είναι και το πιθανότερο, έχουν διαφορετικούς κωδικούς τότε για εξαργύρωση θες τα μίλια μιας πτήσης εσωτερικού συν τα μίλια μιας πτήσης εξωτερικού.Αν είναι με στάση στη Καλαμάτα (ενιαίο εισητήριο) λογίζεται ως μία διαδρομή;
Eννοείς Στοκχόλμη - Λονδίνο και μετά από εκεί πίσω Ελλάδα με easy σε βραδινή πτήση; Και να πάμε Στοκχόλμη με εξαργύρωση μιλίων; Μακάρι να βολέψει αλλά ίσως το σύνολο των 4 πτήσεων να βγει ακριβότερο από καμιά προσφορά και έτσι να κρατήσω τα μίλια για άλλη φορά..Αυτό που ανέφερα μέσω Λονδίνου μάλλον μόνο ανάποδα προς Αθήνα μπορεί να γίνει. Οι ώρες της easy από Αθήνα είναι βραδινές. Επίσης το Αθήνα Καλαμάτα και πίσω είναι πολύ λίγες φορές την εβδομάδα αν θες να το κάνεις αεροπορικώς. Και κανείς δεν ξέρει αν θα μπει για Πάσχα.
Αυτή τη στιγμή τις μέρες που θέλω (17-22 ή 18-23 ή 17-23 ανάλογα με τις μέρες που θα δουλεύω) δεν έχει καλές ανταποκρίσεις.. Μπορεί στη πορεία να προσθέσουν και άλλες πτήσεις; Με τη swiss είχα βρει καλύτερες ανταποκρίσεις αλλά έχουν ακριβύνει τα εισητήρια, οπότε θα παρακολουθώ και αυτά..Αν με τη LH βρίσκεις δρομολόγιο που σου κάνει σε ώρες και αναμονές, τότε παρακολούθα το και στην πορεία μπορεί να βρεις καλή τιμή ανεξάρτητα αν η εταιρεία "τρέχει" κάποια προσφορά.
Ετσι το παρακολουθούσα κι εγώ και βρήκα εισιτήρια όπως τα ήθελα, αρχές Ιανουαρίου για δρομολόγιο μέσα Απριλίου.