maraki86
Member
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω φθηνά εισητήρια για Γκέτεμποργκ ή Στοκχόλμη? Όσες αεροπορικές εταιρίες έχω βρει για τον Αύγουστο τα εισητήρια είναι πάνω από 200 ?.
200? είναι πολύ λογική τιμή για καλοκαίρι που είναι high season (αν ψάξεις θα βρεις και με 177? 05-15/08 με Brussels για Γκέτεμποργκ)... άλλωστε και το χειμώνα που υπάρχουν προσφορές, η καλύτερη τιμή είναι γύρω στα 150?.
Eνναλακτική του arlanda express είναι και τα λεωφορεία.Μαράκι, εγώ ανεβαίνω τέλος του μήνα ... αν θες να κάνω ή να βρω κάτι για να σε βοηθήσω πες μου, αν και ο χρόνος μου θα είναι πολύ περιορισμένος!! θέλω να ρωτήσω και το εξής....συμφέρει να κλείσω εισητήρια για το Arlanda express ή το μετρό τους από πριν από το διαδίκτυο...είδα κάτι τιμές για την διαδρομή αεροδρόμιο - Στοκχόλμη σχεδόν 50 ευρώ το άτομο!!! είναι λίγο too much νομίζω....και από ό,τι βλεπω από τα πρώτα ποστ του 2009, δεν υπάρχει και άλλη επιλογή για αυτή τη διαδρομή εκτό από αυτό το τρένο!!
Οι πτήσεις προς Κοπεγχάγη δεν είναι φτηνότερες, ειδικά το καλοκαίρι. Αν βρεις 170-180e για Γκέτεμποργκ κλείστο.Επίσης έχω σκεφτεί και την εναλλακτική, με το αεροπλάνο μέχρι Κοπενχάγη και από εκεί μέχρι το Jonkoping με τρένο ή λεωφορείο!!
Street food ειναι το καλυτερο μου!!! Και λογω προτιμησης και γευσης αλλα και λογω τσεπης! Mηπως μπορεις να βοηθησειςε στο που μπορουμε να βρουμε τα 3 παραπανω που ανεφερες?street food rules!
εγω αν ήθελα να κανω οικονομία θα ετρωγα χοτ ντογκ ( με τηγανιτά κρεμμύδια και σως ρεμουλάντ)
ή φαλάφελ ( ρωτήστε για το Falafel kungen - βασιλιά του φαλάφελ στο Sodermalm)
ή σουπερ ιρανική πίτσα!!!! ( λεπτή και πεντανόστιμη.. ειδικά η γευση ζαμπον- γαρίδες)
επίσης στα σουηδικά σουπερμαρκετ εχει και του πουλιου το γαλα / μεχρι και ταραμοσαλάτα μπορειτε να βρειτε.. οποτε παρτε προμήθειες και καντε πικνικ σε ενα υπεροχο παρκο!
P.S herregud , ποιος παει ταξίδι και τρωει mcDonald's ????