jimp
Member
Ευχαριστώ.Εντός ΕΕ απλά να είναι σε ισχύ.
Θυμάμαι έχει ξανασυζητηθεί στο forum, δεν έχω πρόχειρο link δυστυχώς
Άρα στην Αγγλία ισχύουν άλλοι κανόνες;
Ευχαριστώ.Εντός ΕΕ απλά να είναι σε ισχύ.
Θυμάμαι έχει ξανασυζητηθεί στο forum, δεν έχω πρόχειρο link δυστυχώς
You can cross the UK border using a valid passport which should be valid for the whole time you are in the UK.Ευχαριστώ.
Άρα στην Αγγλία ισχύουν άλλοι κανόνες;
Εγω την εβαλα την πρωτη μερα γιατι φτανεις Ουψαλα σε 35 λεπτα απο το αεροδρομιο με flixbus σε 18 με τρενο . Μετα Στοκχολμη. Κερδιζεις χρονο.Με 3 βραδιά Στοκχόλμη, χωρίς να θέλω να πάω επίσκεψη σε Vasa και Skansen, θα βάζατε εκδρομή σε Uppsala; Για ένα πρωινό ας πούμε, 0900-1500;
Ε θα είναι σκότωμα για τους υπόλοιπους, θα με βρίζουν σε όλο το ταξίδι!Εγω την εβαλα την πρωτη μερα γιατι φτανεις Ουψαλα σε 35 λεπτα απο το αεροδρομιο με flixbus σε 18 με τρενο . Μετα Στοκχολμη. Κερδιζεις χρονο.
Ε μπορεί να φύγουμε και στις 11, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Μισή ώρα είναι από Στοκχόλμη.Εσεις ξυπνατε νωρις, εγω θα σκοτωσω ανθρωπο αν στη μεση του ταξιδιου ο αλλος με ξυπνησει στις 8 ενα πρωι για να παμε σε αλλη πολη στις 9 .
Βγαινει η Uppsala και για ολοκληρη μονοημερη,μην την φοβαστε!αλλη μια επιλογη ειναι και η Sigtuna αν θελετε μιση μερα εκδρομη,ειναι λιγα τα πραγματα που μπορεις να κανεις εκειΜε 3 βραδιά Στοκχόλμη, χωρίς να θέλω να πάω επίσκεψη σε Vasa και Skansen, θα βάζατε εκδρομή σε Uppsala; Για ένα πρωινό ας πούμε, 0900-1500;
Εχω μια απορία για την Στοκχόλμη. Εχει τόσα λίγα αξιοθέατα που της αρκούν μόνο 2 ολόκληρες μέρες για να την δεις;Βγαίνει. Εγώ με 3 νύχτες, διέθεσα ολόκληρη ημέρα για Kiruna, Uppsala, Vaxholl. Το έτρεξα βέβαια το πρόγραμμα.(Έχω γράψει σχετική ιστορία).
Καλά να περάσεις