Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Τα μπερδεψες...το Italo παει ηδη...ο διαδοχος του, το Frecciarossa 1000 απο 1/5/15..Here we go again .... Το italo είπαμε από το 2015 ..
Τα μπερδεψες...το Italo παει ηδη...ο διαδοχος του, το Frecciarossa 1000 απο 1/5/15..Here we go again .... Το italo είπαμε από το 2015 ..
Στο Λέτσε θα είσαι μια χαρά. Τσέκαρε και τη volotea που πετά για Μπάρι.προτιμώ το αργό να βλέπω τη θέα. μετά τη Νάπολη για τα ελληνόφωνα χωριά ποια πόλη πρέπει να έχεις βάση;;;
Ευχαριστώ πολύ underwater! Τί να σου κάνει καλέ ένα γιαουρτάκιΠάλι καλά που το γιαούρτι με τα δημητριακά που έφαγα πριν λίγες ώρες ήταν αρκούντως στουμπωτικό, αλλιώς θα έσπευδα να βρω φούρνο με αυτά που διάβασα!
Πολύ ωραία ιστορία κι η Νάπολη φαίνεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα και λιγουρευτική!
Περάσαμε καταπληκτικά katkats. Αυτό το ταξίδι ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για όλες τις πληροφορίες που μου έδωσες!Απολαυστική η ιστορία σου! Αυτά που διαβάζω μου δείχνουν ότι περάσατε τέλεια.
Μπορείς καλή μου karfitsa! ΕλεύθεραΕγω που εφαγα,ενα ταπεινο μικρο κουλουρακι,μπορω να διαμαρτηρηθω εντονως;
Πολυ καλη η ιστορια σου και οι φωτογραφιες σου αλλα με αφησες και με μια προσμονη.Εχουμε Αμαλφι...θα μας πεις και αλλα,ε;;
Με τρένο καπετάνιε μου πας πολύ άνετα και εύκολα όπως σου έχουν πει και οι υπόλοιποι. Αν σε βολεύει να ταξιδέψεις Σάββατο υπάρχει προσφορά 1+1 δωρεάν. Εμείς πήραμε το Frecciarossa που κάνει 1 ώρα και 10 λεπτά και πληρώσαμε 43Ε και για τους 2.με τρένο από Ρώμη είναι οκ;;;;;
Ειναι σχοινι απλωματος με τροχαλιες μεταξυ των 2 απεναντι μπαλκονιων.Κινητή βλέπω για τις κάλτσες στην γωνία...
Αυτό φαίνεται σα να το κρέμασε κάποιος καπετάνιε μου!
Anyway!