NTINA
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Άγραφα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γουατεμάλα
Άσχημα τα νέαΜπύρες γιοκ
Εκτός κι αν κάποιος έχει μεριμνήσει:roll:
μην στεναχωριεσε το καραβι θα καταληξη στο τσινκταοΆσχημα τα νέαΜπύρες γιοκ
Ωραία γιατί μια ανησυχία την είχα και εγώ. Ντίνα έως το Τσινκταο βολέψου με ουίσκι, φτάνει να μην το πιει όλο η Malysa.μην στεναχωριεσε το καραβι θα καταληξη στο τσινκταο
που εχει την καλητερη μπυρα της κινας
θα φορτωσουμε πολλες κασες
οσο για ουισκι υπαρχει πολυΩραία γιατί μια ανησυχία την είχα και εγώ. Ντίνα έως το Τσινκταο βολέψου με ουίσκι, φτάνει να μην το πιει όλο η Malysa.
Εγώ πάω να κλέψω λίγο από το ρακί του καπετάνιου. Μας το κρύβει τσιγκούνης και θα του ξεθυμάνει.
Ωραία γιατί μια ανησυχία την είχα και εγώ. Ντίνα έως το Τσινκταο βολέψου με ουίσκι, φτάνει να μην το πιει όλο η Malysa.
Εγώ πάω να κλέψω λίγο από το ρακί του καπετάνιου. Μας το κρύβει τσιγκούνης και θα του ξεθυμάνει.
και αυτο σωστοpanpan είναι μακρύς ο δρόμος,
τουλάχιστον να πάρουμε κανά βαρελάκι ρούμι από Κούβα
Εγω συνεχιζω τη μουσικη επενδυση:panpan είναι μακρύς ο δρόμος,
Φτου να πάρει θα έφερνα και γω ρακί, αλλά το κάναμε ρακόμελλο και το καταβροχθίσα μαζί με λουκουμάδες κάτι κρύες μέρες του Γενάρη :roll:Ωραία γιατί μια ανησυχία την είχα και εγώ. Ντίνα έως το Τσινκταο βολέψου με ουίσκι, φτάνει να μην το πιει όλο η Malysa.
ααα για ρούμι, αφήνω τον Jack D στην άκρη και θα φλερτάρω με τo Captain Morgan...panpan είναι μακρύς ο δρόμος,