transbalkanski
Member
Γενικά όπως τα λέει και ο thessaris. Στην είσοδο της Κων/πολης συναντήσαμε κίνηση αλλά αν έχεις εμπειρία από καταστάσεις κίνησης στην Αθήνα δεν θα έχεις πρόβλημα Ισως είναι ένα κλικ πιο χάλια από Αθήνα αλλά δικαιολογείται και λόγω πληθυσμού.Γειά σας.
Σκέφτομαι κι εγώ του Αγ. Πνεύματος να πάω Κωσταντινούπολη.
Πέρυσι πήγα πάλι του Αγ. Πνεύματος με γκρουπάκι και ήταν πολυ όμορφα, φέτος όμως σκέφτομαι να πάρω το αμάξι για πιο οικονομικά, μιας και το κινώ με αέριο LPG, και να πάω με παρέα.
Αυτό που με απασχολεί ειναι η οδική συμπεριφορά των γειτόνων, η κατάσταση του οδοστρώματος και γενικά η ασφάλεια του αμαξιού όταν θα ειναι παρκαρισμένο γιατί δεν σκοπεύω να το κινώ στην Πόλη, ανάλογα και με το πρόγραμμα που θα κάνουμε βέβαια.
Σε γενικές γραμμές και απ'όσο θυμάμαι όταν πήγα με το λεωφορείο , η διαδρομή δεν ειχε κάποια δυσκολία, ίσα ίσα που μου φάνηκε πολύ άνετη. Δεν πιστεύω να εχει διαφορά όταν θα ειμαι στο τιμόνι.
Γνωρίζει κανείς τι ισχύει με τα πρατήρια LPG (αερίου κίνησης) απο τιμές;
Σε γενικές γραμμές τι θα πρέπει να προσέχω; Στα σύνορα κτλ κτλ επειδή θα ειμαι με το αμάξι.
Ευχαριστώ!
Οπωσδήποτε να έχεις μαζί σου gps. Εγώ πάρκαρα σε ένα στενάκι λίγο πάνω από τoν πεζόδρομο (Istiklal). Να φανταστώ κολοφαρδία; Αλλά και πάλι αν είχα καινούριο αμάξι δεν ξέρω αν θα το εμπιστευόμουν στο δρόμο. Εναλλακτικά πρόσεξα ότι υπήρχαν πολλά otopark με 10 λίρες τη μέρα αν δεν κάνω λάθος για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο .
Δεν ξέρω τι ισχύει με τα διόδια. Πριν από 10 μήνες που πήγα, μας συμβούλεψαν στα πρώτα διόδια να βγάλουμε κάρτα γιατί στα επόμενα δεν μπορείς να βγάλεις. Αν έχει πάει κάποιος πιο πρόσφατα ας μας ενημερώσει..