• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Στην Καμπότζη και στο Λάος, συναντήσαμε το Χαος

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Δεν μπορεί να λείψει κάποιος για λίγο και τα βρίσκει όλα διαλυμένα...
Τέλος πάντων. Εχω να δηλώσω ότι εχθες (νομίζω) επέστρεψα, και το συντομότερο δυνατόν , θα σας αφηγηθώ το έπος μου στο Λαος και στην Καμπότζη. Επι του παρόντος δεν εχω συναίσθηση της ώρας, του τόπου ,και πολλών άλλων θεμάτων (ξύπνησα στις 4 τα χαράματα να πιω μπύρα και κοιμόμουν στις 12 το μεσημέρι). Ευχομαι να είστε όλοι καλά...... (εγώ μάλλον δεν είμαι......
Εχουμε μπυροποσίες (φυσικά), απάτες σε ταξ. γραφεία, ποντίκια, χαλασμένα λεωφορεία, τρικάβαλα βραδυάτικα στην Πνομ Πενχ σε μηχανάκια με αγνώστους, ψάξιμο σε μπάρ για όπλα επίσης στην Πνομ Πένχ, και άλλα πολλά ... τα λέμε

YBONNH

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
Καλως μας ηρθες!:clap:
Απ' ο,τι καταλαβα και αυτο το ταξιδι ηταν ανταξιο της φημης σου...
Ξεκουρασου πρωτα και μετα περιμενουμε ολες τις λεπτομερειες...

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Έτρεξα και εγώ μόλις δήλωσες παρούσα για να σου ευχηθώ
-Καλώς την καλώς την:
Και για να συνδράμω με την καλή μου την κουβεντούλα:
-Δεν χρειάζεται καλή μου να ξενιτευτείς για να συναντήσεις το χάος, το κουβαλάς μέσα σου, σε λίγο οι κυβερνήσεις της Ασίας θα βγάλουν συγκεκριμένες οδηγίες προς τα αρμόδια όργανα για την αντιμετώπιση σου.
Σου δίνω τέσσερεις μπύρες καιρό για ανασύνταξη και μετά περιμένω αναφορά.
Μάκια

Last edited by a moderator:

Lalibela

Member
:haha::haha:
περιμενω την κατεδαφιση της Ινδοκινας
απλα ρητα κατηγορηματικα και ασυμβιβαστα ;)

(δωσε και σωσε ...,το τι παρκιγκ εχω διαβασει ...δε λεγεται -παραλιγο να μου μπουν ιδεες ,μονο αυτο σου λεω )

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Καλώς την!
Καλά οι μπυροποσίες (αναμενόμενο) αλλά δεν μπορείς να μας ρίχνεις τέτοια κλου με απάτες, ποντίκια, τρικάβαλα (με αγνώστους) και ψάξιμο για όπλα και να φεύγεις με ένα "τα λέμε"...
Να μας πεις κι αν μπορείς να ξαναεμφανιστείς στην Πνομ Πενχ ή βγήκε απαγορευτικό;

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Καλώς την!
Καλά οι μπυροποσίες (αναμενόμενο) αλλά δεν μπορείς να μας ρίχνεις τέτοια κλου με απάτες, ποντίκια, τρικάβαλα (με αγνώστους) και ψάξιμο για όπλα και να φεύγεις με ένα "τα λέμε"...
Να μας πεις κι αν μπορείς να ξαναεμφανιστείς στην Πνομ Πενχ ή βγήκε απαγορευτικό;
Παρά τρίχα...... αλλά αφου γουστάρεις :D έχει ακόμα local bus (με κότες μέσα), μουσώνες, δωμάτια με σκουριά (ο Γκιούλι έγινε ο iron man), πίτσες με μαριχουάνα (ντροπή μας!!!!), ξενοδοχεία που ο Μαγγελάνος δεν έχει ανακαλύψει ακόμα, πρόσκληση απο σριλανκέζο μοναχό σε εμάς για την χώρα του (κακομοίρα Σρι Λανκα), θερμομετρήσεις στα σύνορα:shock:, συναντήσεις με μέλος του φόρουμ στην Μαλαισία και φυσικά κάτι θανατηφόρες ατάκες που θα μου μείνουν για πάντα.......

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλώς την, καλώς την:clap:
Πάλι γκραν γκινιόλ ταξίδι...:shock:, σιγά μην άλλαζε η συνταγή...:bleh:, Μπυροκατακλίσου, ντύσου, χτενίσου και ξεκίνα με τέμπο την αφήγηση...τα θέλουμε όλα και με κάθε λεπτομέρεια...:haha:

Υ.Γ.Πεθαίνω για τις θανατηφόρες ατάκες...παρακαλώ ξεκίνα από αυτές...:D

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
καλως την...περιμενουμε!!

Loca Corazon

Member
Πάλι θα μας φτιάξεις την διάθεση! Ωραία γιατί το χρειαζόμαστε το γέλιο στην ζωή μας ... :lol:

Dafni

Member
καλώσ την ....περιμένω κι εγώ την χαλαρή και γλαφυρή αφήγηση ενος ήσυχου ,καλοσχεδιασμενου,γαληνιου και ήρεμου ταξιδιου....:haha::haha::haha:σα κι αυτα που μας έχεις συνηθισει....

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Βρε καλώς το το κορίτσι! Σε περίμενα πώς και πώς για να συνεχίσουμε το παιχνίδι μας. Αφού παίρνουμε και μπόνους ιστορία ποιος στη χάρη μας!

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Mου το σφυρίξανε, ότι έσκασες μύτη κοριτσάρα μας!:clap:
Αντε καλή ξεκούραση και αναμένουμε τις τρελλολεπτομέρειες !!! :roll::p:rolleyes: :clap::lol::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom