ka8y
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ισλανδία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Παταγονία
:-/ πφφφ... Καλα οτι και να εκανα πριν τις 22/12 δεν μπορουσαμε να παμε :-(
:-/ πφφφ... Καλα οτι και να εκανα πριν τις 22/12 δεν μπορουσαμε να παμε :-(
Θα σου ΠΡΟΤΕΙΝΩ και άλλο ένα χωριό.Πηγαινοντας απο το Triberg προς Baden Baden κάνε μια ΣΤΑΣΗ και στο GENGENBACH για καφέ.Ειναι επάνω στον δρομο σου.:-/ πφφφ... Καλα οτι και να εκανα πριν τις 22/12 δεν μπορουσαμε να παμε :-(
Κι εγώ προτείνω το Gengenbach. Μου έκανε αίσθηση το γεγονός ότι ήταν πολύ ζωντανό μέρος, μπορεί βέβαια να παίζει ρόλο ότι πέσαμε και στο καρναβάλι.Πηγαινοντας απο το Triberg προς Baden Baden κάνε μια ΣΤΑΣΗ και στο GENGENBACH για καφέ.Ειναι επάνω στον δρομο σου.
Αναφορές στο Rothenburg ob der Τauber υπάρχουν μπόλικες στο forum. Είναι ίσως η ομορφότερη στάση στη διαδρομή της Ρομαντικής οδού και ασφαλώς αξίζει, και το χειμένα. Όποιος ενδιαφέρεται να αναζητήσει ή να αναρτήσει πληροφορίες γι αυτό, μπορεί και είναι και ευπρόσδεκτος να το κάνει, αλλά στα κατάλληλα θέματα, όχι σε θέμα για την Αλσατία....Ότι γράφουμε και προτείνουμε εδώ δεν σημαίνει ότι πρέπει και να πάμε οπωσδήποτε.Τα γράφουμε για σκέψη ,αλλα και σε κάποιον που τα διαβάζει,εαν πάει σε αυτά τα μέρη να τα συμπεριλάβει.Δεν θα σου έγραφα να πας σε αυτά τα μέρη εαν δεν είχα διαβάσει το ταξίδι σου στηνΡουμανια.Καλο σου ταξίδι και καλά να περάσετε,αλλωστε αυτό το ταξίδι τα Χριστούγεννα ειναι παραμυθένιο.Και Χριστούγεννα σε αυτά τα μέρη δεν ειναι μόνο ο στολισμός.Ειναι η μαγεία των πόλεων σε συνδυασμό με τον χειμωνιάτικο σκηνικό.
Με όλον τον σεβασμό προς το σάιτ και σε σένα προσωπικά για τις πληροφορίες που μας δίνεις.Η KA8H μας είπε ότι θα ειναι για δυο ημέρες στην Χαιδεμβεργη ,γιαυτο και τις πρότεινα να ταξιδέψει αλλα 150χλμ και να πάει στο Ροθενμπουργκ.Η Χαιδεμβεργη δεν ανήκει στην Αλσατία ,όπως και το Ροθενμπουργκ.Απο εδώ και πέρα πρέπει να βάλουμε έναν περιορισμό για ποσά χιλιόμετρα απόσταση θα πρέπει να γράφουμε για πόλεις απο τον προορισμό μας.Π.Χ μέχρι ποσά χιλιόμετρα απόσταση απο την Χαιδεμβεργη και την Αλσατία πρεπει να γράφουμε.Αναφορές στο Rothenburg ob der Τauber υπάρχουν μπόλικες στο forum. Είναι ίσως η ομορφότερη στάση στη διαδρομή της Ρομαντικής οδού και ασφαλώς αξίζει, και το χειμένα. Όποιος ενδιαφέρεται να αναζητήσει ή να αναρτήσει πληροφορίες γι αυτό, μπορεί και είναι και ευπρόσδεκτος να το κάνει, αλλά στα κατάλληλα θέματα, όχι σε θέμα για την Αλσατία....
@ka8y θα συμφωνήσω με την @marianna k. Δεν αφιερώνεις στο Στρασβούργο τον χρόνο που του αρμόζει για την περίοδο που πας. Και εγώ το έχω επισκεφτεί καλοκαίρι, αλλά αυτές τις μέρες θα έχει σίγουρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα, οπότε αξίζει να του αφιερώσεις τουλάχιστον μία ολόκληρη μέρα.Γεια σου! Ταξίδεψα καλοκαίρι στην περιοχή και πάνω κάτω ακολούθησα το πρόγραμμά που σκέφτεσαι!
Πιστεύω είναι αρκετά καλό, βλέπετε αρκετά πράγματα χωρίς να κουραστείτε!
Έχω όμως μια διαφωνία ως προς την τρίτη ημέρα. Νομίζω ότι το Europa Park θέλει μια μέρα ολόκληρη ώστε να το απολαύσετε περισσότερο. Το Στρασβούργο επίσης καλό θα ήταν να έχετε μια μέρα ολόκληρη για να το επισκεφθείτε, είναι παραμυθένιο!! Ειδικά αφού θα είναι και στολισμένο πιστεύω αξίζει να το χαρείτε χωρίς να βιάζεστε!
Επομένως θα πρότεινα την τρίτη μέρα να διαλέξετε τι από τα δύο θέλετε να δείτε περισσότερο!
Οτιδήποτε άλλο θελήσεις ευχαρίστως να σε βοηθήσουμεε!
Μου θύμισες ότι είναι και ώρα να ολοκληρώσω την ιστορία μου με θέμα την εκδρομή μου στη συγκεκριμένη περιοχή..