kalspiros
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- remaining UK
- Ταξίδι-Όνειρο
- yeah, whatever...
Φυλάξτε τα «ευχαριστώ» σας. Το συγκεκριμένο θέμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άχρηστο ακόμα κι από εμένα τον ίδιο. Δηλαδή για ποια γνωριμία μπορούμε να μιλάμε όταν το καλύτερο που έκανα ήταν να περπατήσω δυο δρόμους ή να τους δω από ένα λεωφορείο; Ή πόσο παραπλανητικά μπορούν να αποβούν όλα αυτά όταν κάποιος ανυποψίαστος θα διαβάσει νήματα του στυλ «μια πανέμορφη περιοχή των προαστίων του Λονδίνου» και θα πάρει τρένα, λεωφορεία και βαπόρια μόνο και μόνο για να δει μια ξεκομένη όμορφη περιοχή; Όχι, να εξηγούμαστε. Το συγκεκριμένο θέμα είναι μάλλον μια προσωπική θέση ίσα ίσα για να τα θυμάμαι εγώ και για κανένα λόγο μια προτροπή για ένα φρέσκο ταξιδιώτη. Όλα αυτά θα είχαν νόημα για κάποιον που έρχεται στο Λονδίνο για δέκατη φορά (και το νούμερο 10 δεν είναι τυχαίο. Δε γίνεται να μου αφήνεις το κέντρο και να τρέχεις για πουρνάρια) καθώς το Λονδίνο είναι αστείρευτο κι αν βαλθείς να προσθέσεις και προάστια, θες μια ζωή για να το δεις. Καλά κατά καιρούς βγαίνουμε και πρεσβεύουμε (κι εγώ φανατικά μάλιστα) ότι σε κάθε αστικό προορισμό που πηγαίνουμε, καλό είναι να παίρνουμε και κάποιο λεωφορείο και να βγαίνουμε λίγο εκτός κέντρου για να δούμε την ζωή εκεί έξω. Αυτά όμως ας γίνουν στη Γενεύη, το Δουβλίνο, το Ηράκλειο ή την Ακκρά. Όχι όμως στο Λονδίνο. Άρα επανέρχομαι: το συγκεκριμένο θέμα είναι μια προσωπική υπόθεση. Τις τελευταίες μέρες διένυσα 202 χιλιόμετρα με λεωφορεία, πόδια, υπέργειους και tube. Κάτι πρέπει να μείνει πίσω…
Τώρα δείτε την εικόνα παρακάτω. Εντοπίστε αρχικά τον M25 και στη συνέχεια δείτε που κινήθηκα μέσω των κόκκινων γραμμών. Ξεκινάω λοιπόν εντελώς αποσπασματικά και απαριθμώ εντυπώσεις
Τώρα δείτε την εικόνα παρακάτω. Εντοπίστε αρχικά τον M25 και στη συνέχεια δείτε που κινήθηκα μέσω των κόκκινων γραμμών. Ξεκινάω λοιπόν εντελώς αποσπασματικά και απαριθμώ εντυπώσεις
Attachments
-
232,5 KB Προβολές: 225