Dva Srca
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΗΠΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Οπουδήποτε Πολυνησία
Καλά να περάσεις φίλε Σπύρο, ζηλεύω λίγο αλλά με παρηγορεί η New York για την ώρα.
Ενα πραγμα λειπει: λιστα με τα φαγουθκια!άντε ντε πείτε καμιά κουβέντα για την travelpedia κι ας είναι και κακή!! μην με αφήνετε στα σκοτάδια να αναρωτιέμαι αν τα κατάφερα
Η-Μ-Α-Ρ-Τ-Ο-Ν ......συνεννόησηeinai εύκολη κι έχει μπόλικες ευρωπαίες που πάνε για μπάνια και sex. ...
Getxo από γαστρονομική άποψη, συγκαταλέγω τον εαυτό μου στους νοητικά καθυστερημένουςΕνα πραγμα λειπει: λιστα με τα φαγουθκια!
Μην το λές, μην το λες...kalspiros;151400[B said:]σοβαρά, ποιος θα επιλέξει να πάει στην ΓΚΑΝΑ!!![/B]
(μιας και το ανοίξαμε όμως το θέμα της Αφρικής, σύμφωνα με εμπεριστατωμένες πηγές, η Ρουάντα είναι σαφέστατα ανώτερος προορισμός ineveryaspect)
Μάλιστα.. αν σου πω ότι ένας από τους βασικούς και οικονομικότερους αερομεταφορείς που σε κατεβάζουν στην Accra (για την Ελλάδα) είναι η Egypt air, θα συνεχίσεις να επιθυμείς επίσκεψη??Μην το λές, μην το λες...
Διάβασα πρόσφατα το "Αφρικής μεθεξη" της Ελ. Γκίνου.
Άσε που χω 12 χρόνια να επισκεφθώ την μαυρη ηπειρο.
ΙΙΙ!! Ήντα πελάρες εν τσε τούτες που μου λαλείτε! Καλαμαρούθκι είμαι! ζάβαλλι!!Ελπιζω να σου αρεσει η Γκανα.....αλλα μη και ξεχασεις να γυρισεις.....τι θα κανουμε χωρις εσενα στην επομενη τραβελστορικη συναντηση ????
Επεισα και την ΕΡΣΗ οτι ΔΕΝ εισαι Κυπριος.........αυτη την εντυπωση εχεις δωσει......