• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Στα Τίρανα για τον τελικό του Conference League

Olajuwon

Member
Χαιρετώ την παρέα!

Όπως είναι γνωστό στους ποδοσφαιρόφιλους ο τελικός του Europa Conference League θα διοργανωθεί στα Τίρανα στις 25 Μάιου. Από περιέργεια που λέτε, είχα κάνει εγγραφή στο site της UEFA πριν κάμποσο καιρό για να ενημερωθώ για τις τιμές των εισιτηρίων όταν θα άνοιγε η πλατφόρμα. Τελικά, αυτή άνοιξε χθες και λίγο η πίεση από το χρονικό deadline της ιστοσελίδας για το κλείσιμο των εισιτηρίων, λίγο η χαμηλή τους τιμή (25e για τελικό), λίγο το ότι δεν έχω πάει ποτέ Αλβανία...εν ολίγοις τα έκλεισα.

Προς μεγάλη μου έκπληξη η διαμονή στα Τίρανα με check-in στις 24/5 και check-out στις 26/5 είναι απλά πανάκριβη. Το πιο φθηνό κατάλυμμα που βρήκα ήταν ένα hostel 8 κλινών στα 140e για δύο βράδια. Ωστόσο, με διανυκτέρευση από 24/5 προς 25/5 βρίσκω αξιοπρεπή καταλύμματα, δωμάτια ξενοδοχείου, με 35e-40e. Αυτό με έκανε να σκεφτώ εναλλακτική, η οποία είναι η εξής και εδώ είναι που θα ήθελα την βοήθειά σας.

Σκέφτομαι να φύγω με top-lines 19:30 στις 23/5, να ειμαι το πρωί στα Τίρανα, να δω την πόλη όλη την ημέρα, να διανυκτερεύσω και να ξαναπεριηγηθώ την επόμενη μέρα στην πόλη μέχρι την έναρξη του τελικού. Επειδή η top-lines έχει δρομολόγιο 04:00 ξημερώματα 26/5 σκέφτομαι να φύγω από το γήπεδο όταν τελειώσουν οι πανηγυρισμοί, απονομές κλπ και να πάω στα ''ΚΤΕΛ" να περιμένω κάνα δίωρο, τρίωρο μέχρι να φύγει το λεωφορείο. Αυτή είναι η τοποθεσία του ΚΤΕΛ.

Θα ήθελα, λοιπόν, να μάθω. Γνωρίζει κανείς τι διαθεσιμότητα μπορεί να υπάρχει από ταξί; Κυκλοφορούν γενικά ταξί το βράδυ; Αν πούμε ότι το κάνω με τα πόδια από το Air Albania μέχρι τα ΚΤΕΛ, είναι ασφαλής διαδρομή για να περπατάει κανείς 1-2 η ώρα το βράδυ; Η περιοχή γύρω κοντά στο ΚΤΕΛ έχει κόσμο; θεωρείται ασφαλής;

Κατανοώ ότι οι ερωτήσεις μου είναι πολύ συγκεκριμένες, ωστόσο, επειδή πιστεύω ότι στο forum υπάρχουν πολλοί φίλοι από Αλβανία ευελπιστώ να έχω απαντήσεις! Επίσης, αν κάποιος άλλος σκοπεύει να πάει Αλβανία για τον αγώνα θα χαιρόμουν να ακούσω το πλάνο του.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα