dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Ε! τότε... άμα σου κάτσει, μην ενδώσεις!και η αφροδίτη της μήλου είναι πολύ γεματούλα για τα γούστα μου
Ε! τότε... άμα σου κάτσει, μην ενδώσεις!και η αφροδίτη της μήλου είναι πολύ γεματούλα για τα γούστα μου
Άμα γίνεις δερβέναγας στο Λούβρο στείλε την στην αποθήκη σούμπιτο!και η αφροδίτη της μήλου είναι πολύ γεματούλα για τα γούστα μου
εννοείται, έτσι και αλλιώς θα ήταν και ψυχρή και άκαμπτηΕ! τότε... άμα σου κάτσει, μην ενδώσεις!
συμφωνώ!εννοείται, έτσι και αλλιώς θα ήταν και ψυχρή και άκαμπτη
και κρύος και του λείπει και κρίσιμος εξοπλισμός, εκτός αν το πάτε πλατωνικάσυμφωνώ!
Αρα κατόπιν της εξετάσεως του θέματος, προκύπτει να μην ελπίζω για τον Ερμή του Πραξιτέλη.
Κρύος θα μου προκύψει και αυτός.
Μην το θέτει έτσι άκομψα πουλάκι μου! Εμπόριο αρχαιοτήτων λέγεται αυτή η δραστηριότητα και αυτός που κάνει αυτή τη δουλειά λέγεται αρχαιοπώλης.Αρχαιοκαπηλεία νομίζω το λένε, δεν είμαι σίγουρη.
ΑΑαα! οκ. κατάλαβα. Ευχαριστώ. Μην παρεξηγείς πάντως την άγνοιά μου περί των όρων... γνωστός πολιτικός μου είπε να λέω έτσι...Μην το θέτει έτσι άκομψα πουλάκι μου! Εμπόριο αρχαιοτήτων λέγεται αυτή η δραστηριότητα και αυτός που κάνει αυτή τη δουλειά λέγεται αρχαιοπώλης.