nikiforoula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σλοβενία!
Παιδιά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!!!!!Λοιπόν το έψαξα πάρα πολύ και τελικά βρήκα να ενοικιάσουμε αμάξι!!!!Το κατώτατο όριο στη Σλοβενία ειναι 18...Οπότε θα έχουμε αμάξι!!! Εχω δει πολύ όμορφες φωτογραφίες απο το Bled και φυσικά τώρα που βρήκαμε αμάξι θα παμε σε πολλά μέρη...Οπως και στο skofja loka που μου είπατε..Ναι είμαστε ζευγάρι και θα πάμε για 5 ημέρες!!Ελπίζω να περάσουμε όμορφα,αν και απο τι μου λέτε πρέπει να είναι τέλεια!!!Δηλαδη δε χρειαζεται διαβατήριο???? Ανυπομονώ να διαβάσω την ιστορία σου Sarah για να μάθω περισσότερα σχετικά με τη Σλοβενία....Yanni1981 να σε ρωτήσω υπάρχει κάποια κάρτα που ειναι για τρεις ημέρες και μπάινεις δωρεάν σε μουσεία και διάφορα αξιοθέατα??Και έχει πολλά διόδια ?? Ελπίζω να ειναι ευκολοι οι δρομοι και καλοι οδηγοι (οχι οπως την Ελλαδα) αν και θα εχουμε χάρτη..Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και θα ήθελα οτι αλλο ξέρετε σχετικα με τη ljubljana και τη Σλοβενία να μου πείτε...ΑΑΑ!!! Ξέχασα να ρωτήσω έχουν ωραία φαγητά??http://www.travelstories.gr/members/sarah-1925.html