XristinaK
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Είναι η μία παραλία δίπλα στην άλλη όλες αυτές, καλύτερα να μείνετε Μώλο ή Μαγαζιά, ναι.. Πριν λίγες εβδομάδες ήμουν ξανά στο νησάκι μου! ο βοριάς ήταν έντονος, στα Γυρίσματα δε βούτηξα ποτέ, δε βουτάς όταν έχει βοριά... αλλά κάπου αλού θα βρείτε να κόβει.... Μαγαζιά θα έχει κύμα αν έχει βοριά αλλά με προσοχή θα βουτήξετε! Αλλιώς πάτε στις πιο μακρινές, έχει τόσες παραλίες το νησί, Καλαμίτσα, Κολυμπάδα π.χ. ήταν πολύ καλύτερα όταν πήγα, χωρίς αέρα.. Πάρκινγκ έχει το μεγάλο στην αστυνομία στη Χώρα, μια χαρά θα είστε εκεί πιστεύω για τη βραδινή βόλτα σας στη Χώρα. Έχει και χώρο να παρκάρετε ανεβαίνοντας προς πλατεία Μπρουκ αλλά αν συναντήσετε αμάξι κι άλλο εκεί θα δυσκολευτείτε ίσως, Αν και εγώ προτιμώ το σοκάκι να ανεβοκατέβετε από Μώλο... Κι αν έχει και φεγγάρι ακόμη καλύτερα!Καλησπέρα σε όλους την άλλη εβδομάδα λέμε να πάμε 5 μέρες Σκύρο. Τα δωμάτια που βρίσκω είναι στα Μαγαζιά και στα Γυρίσματα 70ευρω .Διάβασα εδώ πως στα Γυρίσματα πιάνει αέρας οπότε λέμε για Μαγαζιά/Μωλο. Συμφωνείτε?
Με το πάρκινγκ στο νησί τι παίζει.?Χώρα παραλίες είναι οκ βρίσκεις κάτι ή παιδεύεσαι?
Κατά τα άλλα όπως πάντα θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας για φαγητό βόλτες κτλ.
Last edited: