Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω. Είναι τόσα πολλά! Νομίζω ότι επιβάλλεται να πας μια βόλτα στον πολιούχο του νησιού, τον Άγιο Ρηγίνο που είναι και κοντά στην χώρα. Επίσης, έχει φανταστική θέα από την Αγ. Βαρβάρα.-Ποιά από τα απομακρυσμένα ξωκκλήσια γύρω από τη Χώρα αξίζει πραγματικά να δω;
Πολύς χωματόδρομος και ελλιπής σήμανση για το πόσο μακριά και πού ακριβώς είναι. Στο γυρισμό, τυχαία ακολούθησα άλλο δρόμο που δεν είχε τόσο χώμα και ήταν καλύτερα. Το περπάτημα (περίπου 1000 μέτρα) έχει την δυσκολία ότι γίνεται σε ανηφόρα και σε βράχια ως επί το πλείστον. Εγώ πήγα μεσημέρι σε όχι πολύ ζεστή μέρα χωρίς πρόβλημα. Η θέα ανταμείβει πάντως με το παραπάνω!-Η πρόσβαση στα Σεντούκια είναι δύσκολη; Χρειάζεται αρκετό περπάτημα από το σημείο που αφήνουμε το αυτοκίνητο; Να προτιμήσουμε απογευματάκι;
Στον "Μιχάλη" μέσα στην χώρα, στα στενά. Δαγκωτό!-Το καλύτερο μέρος για να δοκιμάσουμε την περίφημη Σκοπελίτικη πίτα;
"Κληματαριά" όπου το κατσίκι με το δαμάσκηνο τα σπάει. Πολύ καλός και ο "Εγγλέζος".-Προτεινόμενα μέρη για φαγητό, ποτό κτλ εκτός του Περιβολιού που σίγουρα θα επισκεπτούμε στη Χώρα και της ταβέρνας Ανατολή που θα ακούσουμε ρεμπέτικα από τον Γιώργο Ξηντάρη;
Νομίζω ότι για την ανατολή ενδείκνυται το ομώνυμο σημείο στη χώρα. Όσο για τη δύση, ακούγεται ότι είναι όμορφα στον Πάνορμο. Εγώ πάντως έπαθα πλάκα στην Αρμενόπετρα, πραγματικά υπέροχο ηλιοβασίλεμα! Γενικά πιστεύω ότι από Πάνορμο μέχρι πάνω στο Λουτράκι όλες οι τοποθεσίες ενδείκνυνται.-Τα καλύτερα σημεία του νησιού για να δούμε την Ανατολή και τη Δύση (καθότι ρομαντικό ταξίδι);
Δεν νομίζω, αλλά αν ξέρει κανείς, ας μας πει!-Υπάρχει τρόπος να φτάσουμε στην παραλία Σάρρες δίπλα στην Χώρα χωρίς φουσκωτό;
Δεν ξέρω να σου πω για τις τιμές από Αγ. Κωνσταντίνο, αλλά άκου μία ενδιαφέρουσα ιδέα:Καλησπέρα,έχω κλείσει στουντιο για Σκόπελο 3-13 Αυγούστου κι έκανα και μια αναζητηςη για τα ακτοπλοϊκά από Αγ.Κωνςταντινο.τα φθηνότερα που βρήκα είναι 224 για 2 ενήλικες,ένα βρέφος και αυτοκίνητο με επιστροφή.οσοι έχετε ταξιδέψει πρόσφατα τη βρίσκετε καλή τιμή;και με δεδομένο ότι έχουμε ακόμη καιρό μέχρι τότε,μήπως να μην τα κλείσω από τώρα;θα ανέβουν πολύ οι τιμές σε κανένα δίμηνο για παράδειγμα;
http://www.sne.gr/home.php?page=42Καλησπέρα,έχω κλείσει στουντιο για Σκόπελο 3-13 Αυγούστου κι έκανα και μια αναζητηςη για τα ακτοπλοϊκά από Αγ.Κωνςταντινο.τα φθηνότερα που βρήκα είναι 224 για 2 ενήλικες,ένα βρέφος και αυτοκίνητο με επιστροφή.οσοι έχετε ταξιδέψει πρόσφατα τη βρίσκετε καλή τιμή;και με δεδομένο ότι έχουμε ακόμη καιρό μέχρι τότε,μήπως να μην τα κλείσω από τώρα;θα ανέβουν πολύ οι τιμές σε κανένα δίμηνο για παράδειγμα;