efie_flowers
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σκιάθος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαλί -Ινδονησία
Και εγώ είμαι καινούρια στο forum παιδιά, και έχω κλείσει για Σκιάθο 31/8 έως 6/9 οπότε @evitaki_boa ανυπομονώ για το υλικό και τα tips σου!!
Πολύ καλή συγκοινωνία για τις καλές παραλίες (Κουκουναρίες, Μπανάνα - λίγο ποδαρόδρομος).Δεν έχουμε κάποιο μεταφορικό μέσο οπότε τι έχετε να πείτε για τη συγκοινωνία εκεί; έχει ευέλικτο ωράριο;;
Οπωσδήποτε να μείνετε στη Χώρα!! όσο πιο κεντρικά αντέχει το βαλάντιο σαςμπορείτε να μου προτείνετε οικονομικά μέρη για φαγητό;
Ασέληνος και Λαλάρια με το καραβάκι. Επειδή μπορεί να φυσαει γνώμη μου είναι να πάτε όσο πίο νωρίς μπορείτε βλέπωντας τον καιρό.Οπότε μπορείτε να μου προτείνετε 5 6 που πρέπει οπωσδήποτε να πάω;;
Ναι τα είχα ξεχάσει αυτά. Καλό αντιλιακό σαυτες τις εκδρομούλες δεν είναι οργανωμένς οι παραλίεςΑσέληνος και Λαλάρια με το καραβάκι. Επειδή μπορεί να φυσαει γνώμη μου είναι να πάτε όσο πίο νωρίς μπορείτε βλέπωντας τον καιρό.
Όσον αφορά τη θερμοκρασία των νερών, παγωμένα ήταν τα νερά στην παραλία του Κάστρου και αρκετά κρύα στα Λαλάρια. Στις υπόλοιπες παραλίες μου φάνηκε φυσιολογική η θερμοκρασία.Γεια σας. Διαβάζω Διάφορα σχόλια για διακοπές στη Σκιάθο όμως είναι μερικά χρόνια πριν. Έτσι θα ήθελα να ενημερωθώ για τι συμβαίνει αυτά τα χρόνια εκεί.
Θέλω να πάω μαζί με το αγόρι για 5 ημέρες αρχές Αυγούστου. Έχω ακούσει ότι οι παραλίες είναι πολύ ωραίες.
Δεν έχουμε κάποιο μεταφορικό μέσο οπότε τι έχετε να πείτε για τη συγκοινωνία εκεί; έχει ευέλικτο ωράριο;; επίσης θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο μέρος για διαμονή αρκετά οικονομικό; μπορείτε να μου προτείνετε οικονομικά μέρη για φαγητό; επίσης φαντάζομαι ότι δε θα προλάβω να επισκεφτώ όλες τις παραλιες. Οπότε μπορείτε να μου προτείνετε 5 6 που πρέπει οπωσδήποτε να πάω;; κάποιον αρχαιολογικό χώρο; όλα αυτά φυσικά να είναι προσβάσιμα νε τα τοπικά κτελ. Επίσης τα νερά είναι κρυα; και πόσα πιστεύετε ότι χρειάζεται κάποιος για 5 ημέρες εκεί; να μην είναι και στριμωγμένος οικονομικά. Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
θα βρεις παραλίες κατάλληλες γι σένα όπως και καραβάκι για γύρο του νησιού (ιδανικό για ζευγάρια). Το βράδυ οι "μαξιλάρες είναι το κατάλληλο μέρος....πιο χαλαρα μερη για εξοδο ή για μπανιο
ευχαριστω πολυ!θα βρεις παραλίες κατάλληλες γι σένα όπως και καραβάκι για γύρο του νησιού (ιδανικό για ζευγάρια). Το βράδυ οι "μαξιλάρες είναι το κατάλληλο μέρος....
Θα σου πρότεινα να ψάξεις στη Μεγάλη Άμμο, στον Βρομόλιμνο, στις Κουκουναριές και στον Τρούλο. Δεν ξέρω τι παίζει με τις τιμές, τα προτείνω με βάση τις όμορφες παραλίες.Καλησπέρα σας!!
Γράφω πρωτη φορά εδώ παρόλο που σας συμβουλεύομαι συχνά για τα ταξίδια μου! Εδώ και λίγες μέρες είμαι σε αναζήτηση διακοπών για το καλοκαίρι... Συγκεκριμένα, 1 έως 10 Αυγούστου και προορισμός Σκιάθος. Είμαστε ζευγάρι 23 και 26 ετών και θέλουμε διαμονή σε οικονομικό δωμάτιο/ στούντιο/ ξενοδοχείο, το οποίο να ειναι καθαρό και να μη βρίσκεται στη Χώρα της Σκιάθου αλλά σε κάποια πολύ ωραία παραλία! Ιδανικά, να βρίσκεται μπροστά στην παραλία!! Θα εχουμε αυτοκίνητο, συνεπώς, μας είναι αδιάφορη η απόσταση μεταξύ δωματίου και κέντρου Σκιάθου!
Μπορειτε να με βοηθήσετε;;;
Δε βρίσκω, δυστυχώς, κατι συγκεκριμένο στο φόρουμ και γι' αυτο άνοιξα νεο θεμα!!!