• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Σκιάθος,Σαντορίνη ή Μήλος?

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Μηλός μικρή για 8 μερες ....προσοχή μην γυρίσετε τσακωμένοι
τι μικρη βρε χρηστο??
εγω εμεινα 7 ημερες και θα μενα ανετα αλλες τοσες..
o μονος λογος για να τσακωθουν ειναι οι παραλιες..σε ποια να πανε και ποια να αφησουν!και σε 2 παραλιες να πηγαινουν την μερα, ολες τις παραλιες του νησιου δεν προλαβαινουν να τις δουν..:bleh::bleh:

σαντορινη δεν εχω παει, αλλα ξερω οτι για να πας καλοκαιρι και να μεινεις εκει που αξιζει να μεινεις, τα χρηματα ειναι πολλα!αν εχετε να τα διαθεσετε, μην το σκεφτεστε καθολου!!

οσο για την σκιαθο, ωραιοτατο νησι!!παραλιες μια χαρα!!και νυχτερινη ζωη αφθονη!!

εννοειται πως μεταξυ των 3, εγω ψηφιζω μηλο!!

(και μην ξεχνατε: milos is for lovers!!!):clap:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
τι μικρη βρε χρηστο??
εγω εμεινα 7 ημερες και θα μενα ανετα αλλες τοσες..
o μονος λογος για να τσακωθουν ειναι οι παραλιες..σε ποια να πανε και ποια να αφησουν!και σε 2 παραλιες να πηγαινουν την μερα, ολες τις παραλιες του νησιου δεν προλαβαινετε να τις δειτε..:bleh::bleh:

σαντορινη δεν εχω παει, αλλα ξερω οτι για να πας καλοκαιρι και να μεινεις εκει που αξιζει να μεινεις, τα χρηματα ειναι πολλα!αν εχετε να τα διαθεσετε, μην το σκεφτεστε καθολου!!

οσο για την σκιαθο, ωραιοτατο νησι!!παραλιες μια χαρα!!και νυχτερινη ζωη αφθονη!!

εννοειται πως μεταξυ των 3, εγω ψηφιζω μηλο!!

(και μην ξεχνατε: milos is for lovers!!!):clap:

μαζί σου με τρέλα:clap:

όχι γιατί δεν μ αρέσει η Σαντορίνη, έπαθα σοκ όταν μου το είπε κάποια στιγμή κάποιος :shock: αλλά θέλω για το καλοκαίρι μου καλύτερες παραλίες. Κατα τα άλλα το μέρος τα "σπάει", δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο να συγκριθεί και όποιος δεν έχει πάει άντε καιρός είναι...

νομίζω όμως Νατάσσα για Μήλο πιστεύεις θα βαρεθείςς, μάλλον θέλεις κάτι πιο έντονο, Σκιάθο δεν βολεύει. Οπότε καταλήγεις Σαντορίνη. Ακριβούτσικη είναι αλλά επειδή έχει πολλά καταλύματα, όπως κι η Κρήτη όλο και κάτι θα βρεις στα μέτρα σου. Όπου και να πας ωραία θα είναι!!

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Ειληκρινά δεν ξέρω τν Μήλο(συγνώμη και για το ορθογραφικο!) μάλλον την αποκλέιουμε γιατι 8 μέρες θα βαρεθούμε. Το μεγάλο πρόβλημα ελιναι με τν Σκιάθο καθώς δεν φεύγει πλοίο από την Αθήνα και είναι δύσκολο με το μηχανάκι να φτάσουμε στον Αγ. Κων/νο...
Βρε κοπέλα μου, πρώτον, με τον άνθρωπό σου θα είσαι, γιατί να βαρεθείς;
Τι,θα πρέπει δηλαδή να έχετε διαφορετικά είδη ψυχαγωγίας κάθε βράδυ κ να είσαι σε ένα νησί τεραστίων διαστάσεων; Δηλαδή όσοι πάνε στις Μικρές Κυκλάδες ή σε κάποιο νησάκι μόνο με τη σχέση τους βαριούνται; Και Άγιο Κων/νο γιατί να μη πάτε με ΚΤΕΛ; Οι ώρες άφιξης πάντα συμβαδίζουν με αυτές των πλοίων. Σκεφτείτε και την επιλογή της Σκοπέλου, η διαμονή είναι πολύ οικονομική σε σχέση με τα Κυκλαδονήσια.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
και μόνο που μπαινει καποιος στην λογική να συγκρίνει την Σαντορίνη με την Μήλο η την Σκιάθο ειναι ύβρης .
Σαντορίνη Νο1 δεν υπαρχει στον κόσμο άλλο τετοιο τοπίο
Μηλός μικρή για 8 μερες ....προσοχή μην γυρίσετε τσακωμένοι
Σκιάθος καλη αλλα ουτε αυτη ειναι για τόσες μερες
συμφωνώ απόλυτα. η Σαντορίνη είναι μοναδική στον κόσμο και απόλυτο μαστ στην Ελλάδα. και τα έχει όλα πλην πράσινου.
η Μήλος οκ έχει ωραίες παραλίες όπως έχει και η Μυκονος και η Πάρος και η Νάξος και και..
πρωτα Σαντορίνη μετά Σκιάθο (με δυσκολη πρόσβαση όμως) και μετά Μηλο.

xelidoni

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή-Ισλανδία
όπως διαπιστώνεις στην πρώτη θέση φιγουράρει η Σαντορίνη!!!! και επαξια κρατά τη θεσάρα της γιατι το αξίζει. μη σε αγχώνει η ακρίβεια του νησιού , μπορείς να βρεις αξιοπρεπέστατο κατάλυμα με 20 ευρώ και σε ωραίο μέρος . για τα υπόλοιπα , αρκεί να βρεις κατι όχι τόσο τουριστικό. επίσης , είναι και ιδιαίτερο γαστρονομικά...

Η Μήλος έχει υπέροχες παραλίες αλλά κάτι δεν πάει καλά με τους κατοίκους του νησιού...είναι πολύ καλοί , αλλά σα να μην προσέχουν το νησί τους μου φάνηκε. δε μπορώ ναμεταδόσω ακριβώς αυτό που ένιωσα ...

Σκιάθο έχω πάει αλλά από τις Σποράδες μου άρεσε λιγότερο από όλες τις απόψεις (τουριστικά, φυσική ομορφιά και ζωή).

Οπότε αφού δεν έχεις πάει σε κανένα νησί , εγώ θα σου λεγα να ακολουθήσεις αυτή τη σειρά: Θήρα-Μήλος-Σκιάθος. Κ αμα βαρεθείτε , που δεν προβλέπεται, πεταχτείτε σε κανένα μικρό διπλανό...χι χι

Αν μπορείς διαλεξε μια άλλη ημερομηνία ταξιδιού γιατί παντού θα γίνεται πανικός!!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
:shock::shock:
παρος, ναξος???μην με γελουν τα ματια μου???
εισαι βλασφημος....:bleh::bleh:
έλα δεν έκανα σύγκριση..απλά είπα ότι όπως είπες κι εσύ το πλεονέκτημα είναι οι ωραίες παραλίες. που υπάρχουν κι αλλού όμως. κάπου ωραιότερες κάπου όχι τοσο. πέρα από τις παραλίες εμένα μου φάνηκε λίγο βαρετό νησί. nothing special που λέμε. Αδάμαντας-πρωτεύουσα στη μετριότητα. φαγητό-νυχτερινή ζωή μέτρια, ενώ η Σαντορίνη είναι ουάου σε όλα, τι να κάνουμε...

LIDA

Member
Σαντορίνη και Μήλο τις είχα επισκεφθεί με το φίλο μου και Σκιάθο με παρέα.Εξαρτάται τι ψάχνεις όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω.
Σαντορίνη: Ομορφιά ανεπανάληπτη (δεν είναι τυχαίο ότι τραβάει τα βλέμματα όλου του κόσμου βλ. Οία, Ημεροβίγλι, χώρα κλπ), ποικιλόμορφες παραλίες, πολύ κρύα νερά, διασκέδαση μια χαρά, πολύς κόσμος, τιμές υψηλές αν και εμείς είχαμε βρει φτηνό κατάλυμα στη χώρα αλλά δυστυχώς δεν το έχω συγκρατήσει.

Μήλος: αμέτρητεςδιαφορετικές παραλίες που δεν έχουν καταπατηθεί από τα beach bar εκτός από μία αν θυμάμαι καλά, πετσετούλα και ομπρελίτσα και μια χαρά είσαι, όχι ιδιαίτερη γραφικότητα τα χωριά, ο Αδάμας προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου, ωραίο ηλιοβασίλεμα στην Πλάκα που είναι πιο γραφική (λένε ότι είναι σαν της Σαντορίνης αν και δεν θα το έλεγα σε καμία περίπτωση!!), τα καταλύματα δεν είναι ιδιαίτερα προσεγμένα και φυσικά ακατάλληλο για ΠΑΡΕΑ παρά μόνο για ΖΕΥΓΑΡΙ. Οι διπλανοί μας που ήταν παρέα είχαν φρικάρει, παντού έβλεπαν ζευγάρια και σηκώθηκαν και έφυγαν αφού είχαν μαλώσει!!!Αααα και τα θεικά θειορυχεία!!!τέλειο σκηνικό!!!!

Σκιάθος: Έντονη διασκέδαση, πράσινο, μεγάλες παραλίες με θαλάσσια σπορ, η χώρα ψιλογραφική με το σπίτι του Παπαδιαμάντη,το Μπούρτζι κλπ.Εμείς όταν είχαμε πάει είχε πάρα μα πάρα πολλούς Ιταλούς. Θα πήγαινα και ως ζευγάρι.Πάντως δεν τρελάθηκα..

Προσωπικές απόψεις πάντα. Εγώ π.χ. θα πήγαινα Σαντορίνη γιατί μου αρέσουν οι Κυκλάδες.

mourohavlos

Member
Η Σαντορίνη είναι πιο ρομαντική, ενδείκνυται για ζευγαράκια, μέτριες γενικά παραλίες...
Η Σκιάθος έχει εξαιρετική νυχτερινή ζωή, αν θες νταβαντούρι μια χαρά είναι, εξάλλου και οι παραλίες μόνο άσχημες δεν τις λες...
Μήλο θα πάω φέτος, από αυτά που έχω ακούσει έχει τις ωραιότερες θάλασσες από τις τρεις, αλλά είναι λίγο πιο ήσυχο σαν νησί...
Να λάβεις υπόψιν σου ότι για Μήλο και Σαντορίνη ίσως και να έχεις αργήσει λίγο, πρέπει να κλείσεις νωρίς, κυρίως διαμονή! Για Μήλο έψαχνα καιρό για να βρω κάτι ικανοποιητικό!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ειληκρινά δεν ξέρω τν Μήλο(συγνώμη και για το ορθογραφικο!) μάλλον την αποκλέιουμε γιατι 8 μέρες θα βαρεθούμε. Το μεγάλο πρόβλημα ελιναι με τν Σκιάθο καθώς δεν φεύγει πλοίο από την Αθήνα και είναι δύσκολο με το μηχανάκι να φτάσουμε στον Αγ. Κων/νο...
Οταν ειχα παει Σκιαθο-Σκοπελο -Αλονησο ειχαμε κλεισει μαζι εισητηρια για πουλμαν που σε παει Αγιο Κωνσταντινο και τα αεισητηρια του καραβιου.Δες το λιγο στο ιντερνετ ,υπαρχουν γραφεια που το εχουν πακετο.

eleva

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Μαγνησία ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
12/10/1944
Η γνώμη μ (όπως πρότεινε κ 1 φίλος πιο πάνω) είναι Σαντορίνη για 5 μέρες τουλάχιστον κ ίσως συνδυασμός με καμιά Ανάφη για τις υπόλοιπες 2-3 μέρες, αν βέβαια βρείτε εκ των προτέρων δωμάτια. Η Σαντορίνη είναι μοναδική, η μόνη κατοικίσιμη καλντέρα στον κόσμο, τα ηλιοβασιλέματα, γενικά η θέα αλλά κ οι βόλτες στα σοκάκια ή τα κεφε κ τα μπαρ χτισμένα πάνω στο χείλος της καλντέρας, μοναδικές εμπειρίες σε όλο το Αιγαίο. Αν δεν σας αφήσει καλές εντυπώσεις η Σαντορίνη (πράγμα π όλως περιέργως το ακούω συχνά τώρα τελευταία κ έχω πάθει την πλάκα μ!!!!!) 1 απ τα τρία θα ισχύει. ή 1) Οι γενικώς δε σας αρέσει η ξεραϊλα, η έλλειψη πρασίνου (οπότε γενικώς οι Κυκλάδες δεν θα σας ταιριάζουν) ή 2) Δε θα έχετε προσέξει τις παγίδες με τις τιμές ιδίως σε φαγητό κ διαμονή -θέλει λίγο ψάξιμο αλλά υπάρχουν ακόμα κ στη Σαντορίνη καλές κ σχετικά οικονομικές επιλογές!!! ή 3) Θα είστε λάτρεις των χρυσαφένιων αμμουδιών με τα γαλαζοπράσινα νερά (τοπίο π δεν διαθέτει η Σαντορίνη, αλλά παρόλα αυτά βεβαίως κ μπορείτε ν κάνετε συμπαθητικά μπάνια ιδίως στο Καμάρι κ στον Περίβολο (για Μονόλιθο π είπε 1 φίλος δν θα το πρότεινα για ζευγάρι -είναι πολύ οικογενεική παραλία κ προς τα αριστερά, μετά από λίγα μέτρα υπάρχει εργοστάσιο(!!) ), άσε π αν συνδυάσετε με Ανάφη θα δείτε κάποιες από τις ωραιότερες -λένε- κ πιο ανέγγιχτες παραλίες των Κυκλάδων, δλδ όλα σε 1!!! Αν πάντως δε τρελαίνεστε για υπέροχες θέες από ψηλά κ "άγριο" σκηνικό , τότε καλύτερα να μην πάτε Σαντορίνη! Αν σας συναρπάζει κ μόνο η ιδέα...θα ξετρελαθείτε!!!!!:D
Η αμέσως επόμενη επιλογή είναι Σκιάθο σ συνδυασμό με κάποιο άλλο νησί των σποράδων (ίσως Σκόπελο ή Αλόννησο) για να μοιράσετε τις 8 μέρες. Η Σκόπελος έχει κ πολλές οικογένειες εκτός από ζευγάρια, για την ήρεμη κ φυσιολατρική Αλόννησο έχω ακούσει τα καλύτερα (για πιο "εναλλακτικά" σκηνικά κ η Σκιάθος..."Μύκονος των Σποράδων". Πράσινο, ωραίες παραλίες κ έντονη ζωή, αλλά καμιά σχέση με τη γραφικότητα κ τη θέα κ τον ρομαντισμό των Κυκλάδων!!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τα σχολια σας παιδια για τη Σαντορινη ειναι τοσο ενθερμα και τοσο κατατοπιστικα που ειλικρινα -αν και εχω παει 2 φορες Σαντορινη-με κολασατε να θελω να ξαναπαω φετος.Και εχει και εκδρομουλα απο την Ναξο που θα βρισκομαι για Σαντα Ιρενα.
Αχ υπαγετε οπισω μου σατανοπαιδα.....!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα