Σκηνή camping & εξοπλισμός

panpan

Member
προκειμένου να κάνουμε το καλοκαίρι διήμερες εξορμήσεις με σκηνή αλλά και 10 μέρες διακοπές
Όταν ήμουν ελεύθερος (χωρίς παιδιά) μας κάλυπτε μια σκηνή 3 ατόμων για σύντομες αποδράσεις.
Για πολυήμερες είχα μια σκηνή με έξτρα δωμάτιο που στην πορεία αντικαταστάθηκε με μεγαλύτερη
2 δωματίων όταν μεγάλωσαν τα παιδιά.
Σε όλες τις περιόδους της ζωής μου, πάντα είχα μια έξτρα 3 ατόμων αυτόματη για πσκ και μόνο.
Μεγαλώνοντας γύρισα σε τροχόσπιτο,και την μικρή σκηνή την κληρονόμησε η κόρη.
Οι σκηνές δεν χαλάνε εύκολα. Ειδικά αν στρώνεις από κάτω νάυλον για αποφυγή σκισίματος από πέτρα. Με τα χρόνια χάνουν την αδιαβροχοποίηση , αλλά με ένα σπρέι είσαι οκ.

Evi_Stav

Member
Εγώ πάω ακόμα για κάμπινγκ με τη σκηνή που αγόρασαν οι γονείς μου στα 90s, οπότε πράγματι κάποιες σκηνές κρατάνε χρόνια!

Για αυτόν τον λόγο ζήτησα αν ξέρετε συγκεκριμένα κάποια καλή μάρκα. Έχουμε budget μάξιμουμ τα 200 ευρώ.

Γενικά πάμε συχνά για καμπινγκ (και ελεύθερο και οργανωμένο) και θα πηγαίνουμε και στο μέλλον θεωρώ.

panpan

Member
Έχω χρησιμοποιήσει τηνTerra και είμαι ευχαριστημένος. Και μια γερμανική μάρκα που όμως
τώρα το μυαλό μου σταμάτησε. Μόλις την θυμηθώ θα το γράψω.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Εκπροσωπω αυτους που πηγαν μια φορα και δεν ξαναπηγαν και μελος της οικογενειας που επενδυσε σε καλο εξοπλισμο, πηγε καμπινγκ 2 καλοκαιρια αλλα τρωγοντας σε ταβερνες μεσημερι βραδυ γιατι πως να μαγειρεψουν χωρις ψυγειο, κουζινικα, εξοπλισμο και τωρα καπου σαπιζει η σκηνη αφου οι ταβερνες χρυσοπληρωνονταν και δεν κοστισε τοσο φθηνα οσο νομιζαν.
Εγώ άρχισα πολύ χύμα. Στο πρώτο κάμπινγκ πήγα μόνο με sleeping bag. Και στο δεύτερο. Χωρίς carry mat και πάνω στα τσιμέντα. Μετά οι 2 ατόμων ήταν αναβάθμιση και όταν γίναμε άνθρωποι με τη μεγάλη σκηνή, τα έφερε έτσι η ζωή που το κόψαμε το κάμπινγκ. Τη χαρίσαμε και τέλος. Για μένα ήταν φοβερή εξοικονόμηση το κάμπινγκ. Σε μια εποχή με λίγα λεφτά, έκανα πολυήμερες διακοπές, απροβλημάτιστα. Και μιλάω πάντα για οργανωμένο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.989
Μέλη
39.695
Νεότερο μέλος
Vicky28

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom