• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σκηνές από σάπιες ελληνικές ταινίες

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Την τριάδα συμπληρώνει το κορυφαίο Κομπιούτερ του Θανάτου!
Η Οδύσσεια του Διαστήματος και ο Ελαφοκυνηγός σε ένα!
(άσε που ο δικός μας πρωταγωνιστής τα σπάει!...)

micmic

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βotswana
Ταξίδι-Όνειρο
Trans-African Highways
Άλλη μια ταινία με απαράμιλλο τραγούδι-εντομοκτόνο στο 2:53

Last edited by a moderator:

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Εγώ θα σας πάω στις παγκόσμιες επιτυχίες της χώρας μας. 1976, η ταινία του Νίκου Μαστοράκη Paraphysics (στα ελληνικά Το Κορίτσι-Βόμβα), με τη Μαρία Αλιφέρη στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ταινία έχει μεταγλωτιστεί και στα ελληνικά και μπορείτε να τη δείτε στο google videoplay. Περιλαμβάνει τα πάντα: καλούς, κακούς, έγκλημα, σεξ, φαντασία, μεταφυσικά φαινόμενα, απαγωγές, απάτες και φυσικά μπόλικη υποκριτική ικανότητα :haha: Το αγγλικό trailer μπορείτε να δείτε στο μόνο σχετικό λινκ που βρήκα στο youtube (μα γιατί, τέτοιο αριστούργημα... :roll:)

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Επανέρχομαι με Πάνο Μιχαλόπουλο στο ρόλο του ναρκομάνη στην ταινί Στροφή του Γιάννη Δαλιανίδη
Περιέχει ποιοτικές ατάκες του στιλ "σκασε κωλόγρια θα σε λιώσω" "μη μου πας κόντρα γα@@ το στανιο μου"
Το θυμάστε;

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Και επειδή σας αρέσουν τα τραγούδια απ'οτι βλέπω πάρτε και αυτό από την ταινία "Οταν οι ρόδες χορεύουν". Το τραγούδι-ΥΜΝΟΣ λέγεται "Η παλιοκοινωνία"

Δεν βγαίνουν τέτοιοι στίχοι σήμερα. Μέχρι το πρώτο ρεφρεν οι στίχοι δεν παίζονται!!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Επανέρχομαι με Πάνο Μιχαλόπουλο στο ρόλο του ναρκομάνη στην ταινί Στροφή του Γιάννη Δαλιανίδη
Περιέχει ποιοτικές ατάκες του στιλ "σκασε κωλόγρια θα σε λιώσω" "μη μου πας κόντρα γα@@ το στανιο μου"
Το θυμάστε;
σε προλαβα!!
για ξαναδες την πρωτη σελιδα!!!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Συγνώμη συνάδελφε, αλλά με τόση ποιότητα σε λίγες ώρες ζαλίστηκα.
Ταμτάκο όμως δε βάλαμε όμως εεε;;;;

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Και ο κορυφαίος όλων Τσάκωνας στην μεγάλη απόφραξη

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Φανταστικά πράγματα... πρέπει να ομολογήσω πως την καρδιά μου την έκλεψε το κουζινομάχαιρο που έγινε γιαταγάνι, απίστευτη σκηνή! Απ' τα τραγουδάκια, την "παλιοκοινωνία" δεν είχα δει, εξαιρετικό... Stamatis Gardelis goes to Broadway.

Θα του πηδήσουμε την αδερφή!

Ατάκα Τσάκωνα:

Κι επειδή το ζητήσατε, το δράμα του άσφαιρου Μπόκολη συνεχίζεται:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τζιμάκος από το Δράκουλα τον Εξαρχείων...

micmic

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βotswana
Ταξίδι-Όνειρο
Trans-African Highways
Πάντως η δεκαετία του 80, πέρα από το απίστευτο κιτς που έθρεψε, ήταν και μια εποχή μεγάλης ξενοιασιάς και αυτό φαίνεται και από τις ταινίες. Πρώτα απ'όλα υπήρξε η εποχή της σεξουαλικής απελευθέρωσης για την Ελλάδα. Το χάπι είχε αρχίσει να διαδίδεται και το AIDS δεν είχε γίνει ακόμα γνωστό. Η τελετουργία της ντισκοτέκ κάθε Σάββατο ήταν τελικά πολύ ρομαντική. Ως επί το πλείστον τότε χόρευαν ζευγάρια, άντρας με γυναίκα. Το να χορεύουν γυναίκες μόνες τους ήταν ουσιαστικά "πρόσκληση", ενώ άντρες μόνοι τους ήταν λίγο ξενέρωτο... Συνήθως κλείναμε τραπέζι στις disco, η συντριπτική πλειοψηφία πήγαινε με τραπέζι. Όταν σου άρεσε κάποια πήγαινες στο τραπέζι της και της ζητούσες να χορέψετε... ABC, Barbarella, Notturno, Divina, Video κτλ. Γινόντουσαν και πολλά πάρτυ τότε, θυμάμαι ότι περπατούσα Σάββατο βράδυ στις γειτονιές και έβλεπα φωτορυθμικά και άκουγα μουσική από πολλά σπίτια. Εγώ είχα κάτι φορητά φωτορυθμικά και ως εκ τούτου με καλούσαν σε πάρτυ και διάφοροι άγνωστοι για να φέρω τα φωτορυθμικά μου! Νομίζω ότι τότε ήταν και μια πιο ρομαντική εποχή, ίσως η τελευταία τόσο ρομαντική εποχή. Δηλαδή δεν έπαιζαν τόσο ρόλο τα λεφτά, τουλάχιστον όχι στις μικρότερες ηλικίες. Ήταν η εποχή του "Careless Whisper"...

Με έπιασε νοσταλγία με τις σαπιοταινίες... Ίσως πρέπει να ξεκινήσουμε ένα thread νοσταλγίας 80s :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom