aggelikiio
Member
H αλήθεια είναι πως και εγώ που κοίταξα είναι αρκετά τσιμπημένες οι τιμές στα δωμάτια τα οποία είναι και πολύ μέτρια!!!
H αλήθεια είναι πως και εγώ που κοίταξα είναι αρκετά τσιμπημένες οι τιμές στα δωμάτια τα οποία είναι και πολύ μέτρια!!!
ναι δεν ξέρω τι γίνεται φέτος πέρυσι όμως που πήγα στην Μήλο βρήκα καταπληκτικό δωμάτιο καινουριο πλήρως εξοπλισμένο με 45 ευρω το βράδυ και μάλιστα αρχές Αυγούστου! και βλέπω τώρα κάτι 70 και δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται!!!
Είναι κάπως αργά μάλλον. Στη Σίφνο ανέκαθεν έκλεινα από την άνοιξη για να βρω καλές τιμές, αλλιώς πληρώνεις τις μετριότητες 70 ευρώ. Αν θέλεις καλές τιμές στα δωμάτια προσανατολίσου προς Δωδεκάνησα. Πολλά από τα νησιά έχουν χαρακτήρα και απλά θα σου στοιχίσουν κάτι παραπάνω τα εισιτήρια. Αν πας χωρίς αμάξι, είναι πολύ μικρή η διαφορά.εγώ ακόμα ψάχνομαι για διακοπές και θεωρώ ότι συγκριτικά με πέρυσι είναι παντού τσιμπιμένες , είναι αδιανόητο για μένα να δίνεις 70 ευρώ τη βραδιά για αυτά τα δωμάτια .Παντού όμως είναι κάπως έτσι..!! Έχω πελαγώσει λίγο γιατί λεφτά δεν υπάρχουν πολλά αλλά από ότι φαίνεται μόνο εγώ το έχω καταλάβει οι ιδιοκτήτες δωματίων ζουν ακόμα στις παλιές χρυσές εποχές, αλλιώς δεν εξηγείτε.!Αν βρείτε κάτι οικονομικό γενικά παρακαλώ ενημερώστε με.
σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή...!Είναι κάπως αργά μάλλον. Στη Σίφνο ανέκαθεν έκλεινα από την άνοιξη για να βρω καλές τιμές, αλλιώς πληρώνεις τις μετριότητες 70 ευρώ. Αν θέλεις καλές τιμές στα δωμάτια προσανατολίσου προς Δωδεκάνησα. Πολλά από τα νησιά έχουν χαρακτήρα και απλά θα σου στοιχίσουν κάτι παραπάνω τα εισιτήρια. Αν πας χωρίς αμάξι, είναι πολύ μικρή η διαφορά.