Eurotraveler
Member
Σε κάποια άλλη φάση, να γράψεις και για το Βουκουρέστι για να μου δώσεις τα φώτα σου!!!
Το πρόβλημα είναι δυστυχώς αυτό που είπα παραπάνω. Αν περιγράψω και τις 8 μέρες του ταξιδιού, κάπου στα μισά θα κάνω μία πολύ μεγάλη διακοπή. Μετά τα Χριστούγεννα δε θα έχω τόσο χρόνο να γράψω. Παράλληλα έχω και δύο ιστορίες ανολοκλήρωτες και δε θέλω να το διακινδυνεύσω. Επιπλέον, ακριβώς επειδή το Βουκουρέστι δεν ήταν στο αρχικό πρόγραμμα, δεν το έχω μελετήσει τόσο και θα είναι πιο δύσκολο να γράψω για αυτό τόσο λεπτομερώς όσο θα ήθελα. Γι'αυτό συγχωρέστε με. Οι περιοχές που δε θα περιληφθούν όμως στην αφήγηση δε θα μείνουν φωτογραφικά ακάλυπτες.Θα ήθελα να γράψεις φουλ για όλα τα μέρη που πήγατε αλλά οκ θα αρκεστώ μόνο στο Σιμπίου.
Ηταν δε το πιο οικονομικο ταξιδι μου ως τωρα.
Πράγματι αρκετά οικονομικό ταξίδι. Ενδεικτικά αναφέρω ότι στη Σινάια μείναμε στις 19 Δεκεμβρίου σε αξιοπρεπέστατο ξενοδοχείο με πολύ καλή εξυπηρέτηση πληρώνοντας 22€ το δίκλινο.Σίγουρα θα είναι πολύ οικονομικό ταξίδι.
Την περίοδο ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά οι τιμές βέβαια ανεβαίνουν σημαντικά, όπως είναι λογικό.