sif.....
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κιργιστάν - Ιαπωνία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού - Κίνα
Αρχικά σου εύχομαι να περάσεις τέλεια η Σιγκαπούρη είναι όμορφη πόλη!Όσον αφορά τις περιοχές chinatown ,little india ,arab street είναι κοντά θα κινηθείς με τα πόδια στα άλλα θα πάρεις το μετρό.Την Scootair την γνωρίζω καθώς στην σελίδα μου στο Facebook (https://www.facebook.com/TravelSIF/)Πολυ χρήσιμες οι πληροφορίες σου!!! Μιας και την επόμενη εβδομάδα θα είμαι Σιγκαπούρη ως ενδιάμεσος σταθμός.... Στο πήγαινε 14 ώρες αναμονή και στο έλα 21!!! Ελπίζω να περάσουν ευχάριστα αυτές οι ώρες. Είμαι τυχερός γιατί και στο πήγαινε και στο έλα γύρω στις 5 το πρωί φτάνει το αεροπλάνο Σιγκαπούρη και εχω όλη την μερα να δω πράγματα!! Θα με φάνε οι δρόμοι !!!! Χαχαχα!!!
Με απευθείας πτήση και πρώτη φορά με την Scoot!! Πιο low cost πεθαίνεις!!! Ryanair φάση... Αλλα θα εχει φάση πιστεύω! Θετικές σκέψεις !!
Ήθελα να σε ρωτήσω είναι σχετικά κοντά οι ναοί και η china town με τον αραβικό δρόμο και το λιοντάρι σιντριβάνι και εκεί που είναι το πλοίο ξενοδοχείο;; Θέλω να πάω σίγουρα κ στο βοτανικό κήπο.. Ότι προλάβω έστω για μια φωτο!! Χεχε
Εχει κάτι Φρι τουρ από το αεροδρόμιο αλλα κρατάνε μονο 2:30 ώρες. Καλύτερα να το εξερευνήσω με μέτρο και με τα πόδια ..;!
ανεβάζω συνέχεια προσφορές και μάλιστα πρόσφατα είχα βρει με 260€ Αθήνα -Σιγκαπούρη μετ'επιστροφής!!