giannismits
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
Τέλεια η τρελοπαρέα. Μπράβο εξοικείωση. Εγώ με τη φοβία που έχω ακόμα και με τα σκυλιά, μάλλον δεν θα μπορούσα να πλησιάσω τα γλυκύτατα μαιμουδάκια.
Νομίζω πρέπει να αρχίσω με τα σκυλιά Ευτυχώς με τις γάτες τα έχω αρκετά καλαΟντως πολύ εξοικειωμένες αλλά το βασικότερο πολύ φιλικές! Ευκαιρία να πας λοιπόν εκεί και να ξεπεράσεις όλες τις φοβίες με τα τετράποδα
5 Φεβρουαρίου 2019 είναι η Κινέζικη πρωτοχρονιά!Οπότε...τέλος 2018 βουρ για Σιγκαπούρη
να σε ρωτήσω επειδή και εγω με την scoot θα πετάξω και άκουσα οτι δεν σου επιτρέπουν δικά σου τρόφιμα σαν σνακ κτλπ οι τουαλέτες έχουν χρέωση κτλπ επίσης τα 150€ ηταν συν;Α!και το ταξί απο αεροδρόμιο ποσό σου βγήκε;Σε ευχαριστώ πολύ!Έχει και μεγάλη συνέχεια η ιστορία μου χεχε.Την Scoot θα την προτιμώ πλέον για τις εξορμήσεις μου στην Ασία αλλά και μέσω Σίδνευ για να πάω Ν.Ζηλανδία που το χω καημό και σκέφτομαι να το πραγματοποιήσω μέσα στο 2019
Tον Αύγουστο που κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι στο Μπαλί,σίγουρα θα περάσω και για ένα ακόμα διήμερο τριήμερο από Σιγκαπούρη