Θανοοοο!
Τι συγκινηση , συγνωμη παιδια αλλα τα σημαδια ολοκληρωθηκαν!
Για που?:roll::roll::roll: Δεν εχω ιδεα!
Τον επομενο μηνα θα δουμε!
Παντωs με την επιστροφη του Θανου , αρχισαν να πεφτουν οι τιμεs για Κουαλα Λουμπουρ.Σημαδιιιιι
Εχουμε περιπου 4 μηνεs για Φιλιππινεs και 5 για Μαλαισια (λογω μουσωνων στα νησια τηs ανατολικηs ακτηs).
Θανο λυπαμαι αλλα χαιρομαι που γυρισεs-ακουγομαι μπερδεμενη:roll:
Η Μαλαισια εχει φυγει μπροστα με 12-6 :roll:.
Οπωs ειπε ομωs ο Δακηs , ο νικητηs θα παιξει μπαλα με την Κουβα-Τζαμαικα που μου εχει καρφωθει στο κεφαλι τον τελευταιο μηνα..:roll:
Να σαs αναλυσω λιγο τι σκεφτομαι? (σαs ακουω ολουs μαζι με μια φωνη:ΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ )
Σαs αγνοω και αρχιζω...
Η Μαλαισια θα ειναι φοβερη.Ενα ατου ειναι οτι θα νοικιασουμε αυτοκινητο , θα σταματαμε οπου θελουμε , θα περναμε σε απεναντι νησια οταν θελουμε.Στον Mr. αρεσει να οδηγαει - κι αs ειναι και αναποδα. Ασε που το Μαρτιο εχει F1 στη Μαλαισια και μαλλον θα ειμαστε εκει.
Οι Φιλιππινεs με τραβανε πιο πολυ , γιατι δεν πηγαινουν πολλοι τουριστεs και τα νησια που θα παω ειναι 1500 χρονια πισω - ΤΕΛΕΙΑΑΑ! Ομωs ο Mr. θα ψιλοκοψει τιs φλεβεs του που θα μετακινουμαστε με καρα και chicken/pork bus. Μπορει να κανειs 150 χιλιομετρα σε 5 ωρεs αν εισαι τυχεροs. Πρεπει να παω με μικρα αεροπλανακια απο νησι σε νησι και οι πτησειs δεν ειναι εγγυημενεs.
Παραδειγμα: Θα ειμαι στο El Nido και θελω να παω στο Μπορακαι.Το αεροπλανακι ομωs πηγαινει μεχρι το Κορον (στη μεση του πουθενα) και απο κει παιρνειs αλλο αεροπλανακι για Μπορακαι. Εχω 15 λεπτα απο πτηση σε πτηση.Καλα το αεροδρομιο ειναι εναs χωματοδρομοs , αλλα αν για καποιο λογο το πρωτο αεροπλανο αργησει 15 λεπτα , μου εχουν πει οτι το 2ο φευγει χωριs να περιμενει και θα μεινω στο Κορον 7 (!!!) μερεs για επομενη πτηση προs Μπορακαι!! Εγω θα σκασω στα γελια , αλλα ο Mr. θα χλωμιασει..:roll:
τωρα τελεφτεα εχω αρχισει να σκεφτομε εξωτικα μεροι με παραλιες φοινικες κτλ κτλ κτλ! μηπως κανει τπτ voodoo η go2dbeach? μεχρι να εξαλιψει και την τελεφτεα σκεψη για usa :/ το τελεφτεο καστρο λολ!