αθηνα123
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?????????????????
- Ταξίδι-Όνειρο
- νησια μαρκισας
ακουσα οτι θα βγει ενα χαπι σε 10 χρονια το οποιο θα γιατρευει καθε ειδους εθισμο.λετε να κανει και για τον δικο μας?
Ξεκίνησα στην τρυφερή ηλικία των 10, όταν καβάλα σε ένα 742 της Ολυμπιακής κατέκτησα με την μητέρα μου το Λονδίνο...
Η καριέρα μου άρχισε να απογειώνετε με την ενηλικίωση μου... Κάθε χρόνο και ένα interail, κάθε χρόνο όλο και περισσότερες Ευρωπαικές πόλεις γίνονταν δικές μου...
Τα τέλη της δεκαετίας του 80 άρχισαν τα εξωευρωπαικά με πρώτο σταθμό την Ν.Υ, για να καταντήσω στο σημερινό χάλι...η αρρώστια ανίατη και επιδεινώνετε χρόνο με τον χρόνο...
Πέρσι 14 φέτος 17 μέχρι τώρα + ένα Βερολίνο και μια Βενετία πρώτα ο Θεός... ο κατήφορος δεν έχει σταματημό...
Απίστευτο... Κι έλεγα ότι εγώ το είχα παρακάνει φέτος, με 18 διαφορετικές χώρες (κάποιες από 2 φορές), σε 7 ταξίδια και 4 ακόμα εντός Ελλάδας (και μάλιστα με μηδέν επαγγελματικά ταξίδια). Αλλά αυτό πια παραείναι....
δεν γιατρέυεται αυτή η τρέλα... μόνο μεγαλώνειακουσα οτι θα βγει ενα χαπι σε 10 χρονια το οποιο θα γιατρευει καθε ειδους εθισμο.λετε να κανει και για τον δικο μας?
Ε.. όχι και πολύ αργά.δυστυχώς, εγώ ξεκίνησα τα ταξίδια μου στο εξωτερικο πολυ αργά...οταν πλέον τα παιδιά μου τελείωναν τις σπουδές τους...και αρχισαν να αυτονομουνται οικονομικα.πριν 6 χρόνια.θεωρουσα οτι τα ταξίδια στο εξωτερικό ηταν ακριβά και πραγματι ήταν κάποτε....προήχαν άλλα πραγματα για μένα ...δεν ηταν στις άμμεσες προταιραιότητες μου..γνώριζα βέβαια όλη την ελλάδα λόγω της εργασίας του άντρα μου...αλλα τώρα που εχω την δυνατότητα οικονομική και χρονική,τρελλαινομαι για το εξωτερικό!!και κάνουμε 2-3 ταξίδια τον χρόνο.ευχομαι να ειμαστε όλοι καλά και να ταξιδεύουμε....
Ε.. όχι και πολύ αργά.
Θα θυμάμαι πάντα τον ακμαιότατο ( συνταξιδιώτη στη Ν. Αμερική) κ. Κωστα .
Αρχισε τα ταξ'ιδια του στα ...65 με τη σύνταξη, αλλά του δωσε και κατάλαβε.
Τον ειχα αναφέρει και παλιοτερα, ήταν αυτος που δε δοκιμασε τα φυλλα κοκας και θεώρησε αντιχριστιανική την τελετή με τον Σαμάνο, καπου εξω απ το Κουσκο.
Κατα τα άλλα , κανενα προβλημα. Ουτε στα 4000 υψομετρο, ουτε με την ζεστη- υγρασια στον Αμαζόνιο, ουτε και με τις υπερατλαντικες πτησεις