Dafni
Member
Δήμο καλωσηρθες κι ας αργησες έχω την εντυπωση μαλλον τη βεβαιοτητα-30 μερες ήταν αυτες-οτι φετος βαλθηκες να μας κανεις να ζηλεψουμε για τα καλα...χαρηκα που διαβασα την αναφορα σου στο ταξιδι έστω και έτσι περιεκτική και συντομη...μου δωσες ιδεες για καποια μερη που δεν έχω παει αλλα και βρήκα πολλα κοινα με τις δικες μας διαπιστωσεις απο το καλοκαιρινο μας ταξιδι μια και πηγαμε σε αρκετα ιδια μερη....
Η διαδρομη βελιγραδι -θεσσαλονικη εμας μας πηρε οχτω με οχτωμισι ωρες αλλα ηρθαμε χωρις παρακαμψεις ,με κανα δυο ολιγολεπτες στασεις μονο,και με ελαχιστη κινηση στο δρομο
παρεπιπτοντως ,μια και παρακολουθει το θεμα και η Ιβανα,μου επιτρεπεις να την ευχαριστησω και δημοσια γιατι με οσα ειχε γραψει στο φορουμ για το βελιγραδι ,μας βοηθησε πολύ να γνωρισουμε αυτη την υπεροχη πολη και να περασουμε πολύ ωραια.
Η διαδρομη βελιγραδι -θεσσαλονικη εμας μας πηρε οχτω με οχτωμισι ωρες αλλα ηρθαμε χωρις παρακαμψεις ,με κανα δυο ολιγολεπτες στασεις μονο,και με ελαχιστη κινηση στο δρομο
παρεπιπτοντως ,μια και παρακολουθει το θεμα και η Ιβανα,μου επιτρεπεις να την ευχαριστησω και δημοσια γιατι με οσα ειχε γραψει στο φορουμ για το βελιγραδι ,μας βοηθησε πολύ να γνωρισουμε αυτη την υπεροχη πολη και να περασουμε πολύ ωραια.