• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σενάρια συνομοσίας;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
in.gr - Ανθούν οι θεωρίες συνωμοσίας δέκα χρόνια μετά την τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου - Ειδήσεις - Κόσμος

Λίγο πριν την 10η επέτειο,με αφορμή αυτό το άρθρο αλλά και πολλά ντοκιμαντέρ που λίγο ως πολύ όλοι μας έχουμε δει,θα ήθελα να ακούσω την άποψη των συμφορουμιτών γύρω από αυτό που θεωρούν οι ίδιοι ως πραγματικότητα στο συγκεκριμένο συμβάν.

Αυτή την φορά θα τοποθετηθώ αργότερα,θέλω να μαζέψω πρώτα αντιδράσεις.

υ.γ. Δώστε πηγές με το τσουβάλι.Το σηκώνει το θέμα.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
νομίζω ότι ο Michael Moore τα λέει ωραία στο fahrenheit 911 (Fahrenheit 9/11 - Wikipedia, the free encyclopedia)

έχω πιστέψει εδώ και χρόνια ότι οι αμερικάνοι τα οργάνωσαν όλα προκειμένου να έχουν την κοινή γνώμη υπέρ τους στους πολέμους στο αφγανιστάν και το ιράκ. ή τουλάχιστον ότι γνώριζαν και δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν τα γεγονότα. Πως αλλιώς θα μπορούσαν να εισβάλλουν σε κυρίαρχα κράτη χωρίς να έχουν αντιδράσεις στυλ βιετνάμ? ο μέσος τηλεορασόπληκτος αμερικανός βλέποντας τους δίδυμους πύργους να καταρρεουν πείσθηκε για το ποιός είναι ο εχθρός

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Προτιμώ το Loose Change (film) - Wikipedia, the free encyclopedia

Ο Moore αν και πολύ ευχάριστος,λαϊκίζει υπερβολικά ορισμένες φορές.Παρόλα αυτά έχω δει τα πάντα του αλλά έχω διαβάσει επίσης και δύο βιβλιαράκια του και μου είναι συμπαθής.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Ενδιαφέρον, δε το είχα υπόψη μου ομολογώ. Θα το δώ με την ευκαιρία της επετείου, θενκς. Όσον αφορά τον Μούρ, ναι μεν λαικίζει αλλά θα ήταν αδύνατον να μη μας είναι συμπαθής μια και ήταν απο τους μεγαλύτερους πολέμιους του Μπούς. Ο ίδιος ο Μπούς βέβαια όντας ο πλέον γελοίος πρόεδρος στην ιστορία δε χρειαζόταν τον Μούρ για να γελοιοποιείται, τα κατάφερνε μια χαρά μόνος του. Και μόνο ότι ένας τέτοιος πρόεδρος εξελέγη για 2η θητεία καθαρά και μόνο λόγω 911 ενισχύει τις θεωρίες συνομωσίας. Και μόνο η επανεκλογή του θα άξιζε το όλο στήσιμο

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ενδιαφέρον, δε το είχα υπόψη μου ομολογώ. Θα το δώ με την ευκαιρία της επετείου, θενκς. Όσον αφορά τον Μούρ, ναι μεν λαικίζει αλλά θα ήταν αδύνατον να μη μας είναι συμπαθής μια και ήταν απο τους μεγαλύτερους πολέμιους του Μπούς. Ο ίδιος ο Μπούς βέβαια όντας ο πλέον γελοίος πρόεδρος στην ιστορία δε χρειαζόταν τον Μούρ για να γελοιοποιείται, τα κατάφερνε μια χαρά μόνος του. Και μόνο ότι ένας τέτοιος πρόεδρος εξελέγη για 2η θητεία καθαρά και μόνο λόγω 911 ενισχύει τις θεωρίες συνομωσίας. Και μόνο η επανεκλογή του θα άξιζε το όλο στήσιμο
+ 1 !!!
Μα υπαρχει πλεον κανεις που να μην υποψιαζεται οσα παραπανω λεχθησαν?
Μονο κατι σκληροπυρηνικοι πατρις-θρησκεια-οικογενεια-οι Αραβες ειναι τρομοκρατες Αμερικανοι τα πιστευουν.
Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να θυσιαζεις και να εκμεταλλευεσαι ετσι τον πονο και την αγωνια ,τη θλιψη ,την απωλεια ,το πενθος τοσων ανθρωπων και των συγγενων τους.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Όποιος έχει την παραμικρή απόδειξη ότι υπάρχει κάποια συνομωσία, να την πάει στους αρμόδιους εισαγγελείς (Αμερικανικών ή διεθνών δικαστηρίων). Κατά τα άλλα, να χαμε να λέγαμε....

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έλα ρε.Το ίδιο ακριβώς έλεγε κι ο υιός του ταχυδρόμου (βλ.Ρουσόπουλος).

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Όποιος έχει την παραμικρή απόδειξη ότι υπάρχει κάποια συνομωσία, να την πάει στους αρμόδιους εισαγγελείς (Αμερικανικών ή διεθνών δικαστηρίων). Κατά τα άλλα, να χαμε να λέγαμε....
μα αν υπήρχαν τέτοιου είδους αποδείξεις δε θα υπήρχε αυτό το θρεντ. ούτε τα παραπάνω ντοκυμαντέρ. ούτε ο μπούς.

απο τη φύση τους τέτοιου είδους αποδείξεις είναι αδύνατο να υπάρξουν ακριβώς επειδή (αν αληθεύει) πρόκειται για συνομωσία

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ορθότατον,θα μιλούσαμε για τις δίκες της 9/11.

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Πως αλλιώς θα μπορούσαν να εισβάλλουν σε κυρίαρχα κράτη χωρίς να έχουν αντιδράσεις στυλ βιετνάμ? ο μέσος τηλεορασόπληκτος αμερικανός βλέποντας τους δίδυμους πύργους να καταρρεουν πείσθηκε για το ποιός είναι ο εχθρός
Οταν εισβαλανε στη Γραναδα γιατι δεν ψαξανε πρωτα για αφορμη? Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο. Οι κυβερνησεις των ΗΠΑ εχουν γεβικως γραμμενους τους αμερικανους. Οι οποιοι με τη σειρα τους αν βγαζουν 5ψηφια νουμερα καθε χρονο , τη κανουν για Νπαχαμες μερια και δεν τους πολυασχολει τι κανει ο GWΒ και ο καθε αλλος μπαγλαμας που ειναι στον Λ. Οικο. Εχω συζητησει πολλες φορες με ελληνοαμερικανους για την αφασεια που βρισκονατι γενικως περι διεθνων θεματων και η απαντηση που πηρα ηταν: "as long as you get 5 figures, who cares...".

Επι της ουσιας, δεν εχω γνωμη ολοι μπορουν να προσπαθουν να κανουν τη τριχα τριχια, αλλα επειδη δεν γνωριζω κατι περισσοτερο επι της ουσιας του θεματος δεν μπορω να παρω θεση. Παντως ηταν μια πολυ καλη ευκαιρια στους κυνηγους των θεωριων συνομωσιας (πραγματικων και μη) να κανουν παρτυ.

Ελπιζω στα επομενα χρονια να μαθουμε περισσοτερα.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Μονο κατι σκληροπυρηνικοι πατρις-θρησκεια-οικογενεια-οι Αραβες ειναι τρομοκρατες Αμερικανοι τα πιστευουν.
Eνώ οι Άραβες είναι αγγελούδια που δεν είναι ικανοί για σκληρά τρομοκρατικά χτυπήματα και δεν έχουν πραγματοποιήσει πλειάδα τυφλών επιθέσεων (μέχρι και σε σχολικό λεωφορείο με θύματα παιδιά)?
Έλεος...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα