villi
Member
Πολύ τρυφερή η αναφορά στη συνταξιδιωτισσά σου!Να είστε καλά κι οι δυο να ταξιδεύεται κα να περνάτε πάντα καλά!Ευχαριστούμε για την υπέροχη ιστορία,ταξιδέψαμε μαζί σας!
Να τους δωσεις τα χαιρετισματα μου!!!Λοιπόν Ο κοσμος ειναι μικρός και το Ιντερνετ τον κανει πιοοο μικρόοοο... τις τελευταιες μερες παρακολουθώ την ιστορια σου...μου αρεσει..αλλα σημερα ....κοκάλωσααα!! αν τον εναν απο τους κυπριους τον λενε Αχιλλεα Α. ή αν ηταν αυτες οι 4 Μοτο....ειναι φιλοι μου !!!Αν οχι..τοτε πολλοι Κυπριοι εκαναν τον δρομο σας!!
Έλα, είναι παραδοσιακό τους; Μου έμοιαζε σαν αμερικάνικο κέικ όταν κοιτούσα τις φωτογραφίες. Είδες οι λαοί σύμπνοια;μπραβο σας και αλλα τετοια ταξιδια σας ευχομαι....εκεινο το παραδοσιακο γλυκο ( ειανι στις φωτογραφιες σου) με τις πολλες στρωσεις με σοκολατα και λεπτο φυλλο παντεσπανι ( δεν ξερω πως το λενε) το δοκιμασες? ειναι υπεροχο !!!!!!!!! μου το κανει ποτε ποτε μια φιλη απο τη Γεωργια και ειναι απιθανο !!!!!!!!!!!!!
Το Ardahan φιλε μου ειναι μια μικρη κωμοπολη. Ο δρομος μετα το Ardahan ειναι μια χαρα και απο το Kars προς Καππαδοκια ατελειωτες ευθειες.Αν θυμάσαι, το Αρνταχαν, είναι κωμόπολη η χωριό; Επίσης o δρόμος Αρνταχαν~ Καρς σε τι κατάσταση είναι;
.. ειναι παραδοσιακο και φτιαχνεται με πολυ κοπο απο οτι μου λεει η Λαρισα η φιλη μου..Έλα, είναι παραδοσιακό τους; Μου έμοιαζε σαν αμερικάνικο κέικ όταν κοιτούσα τις φωτογραφίες. Είδες οι λαοί σύμπνοια;
Δεν ξερω αν ηταν παραδισιακο παντως ηταν ωραιο! Εκει δεν πρεπει να βαζουν πολυ κρεμα και η ζυμη ηταν ποιο αφρατη.εκεινο το παραδοσιακο γλυκο ( ειανι στις φωτογραφιες σου) με τις πολλες στρωσεις με σοκολατα και λεπτο φυλλο παντεσπανι ( δεν ξερω πως το λενε) το δοκιμασες? ειναι υπεροχο !!!!!!!!! μου το κανει ποτε ποτε μια φιλη απο τη Γεωργια και ειναι απιθανο !!!!!!!!!!!!!
Μιας και το ανέφερες, να σε ενημερώσω πως λέγεται Αγία Νίνα και ήταν από την Καππαδοκία, ξαδέρφη του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Όντως αγωνίστηκε για τον Ορθοδοξο Χριστιανισμο στη Γεωργία!....
Πρωτη σταση ητανε μια εκκλησια σε ενα λοφο εξω απο την πολη. Η εκκλησια αυτη λεγετε πως την εχτισε μια Αγια με το ονομα Nino, και τοποθετησε εναν μεγαλο σταυρο μεσα. Αυτη η Αγια γυναικα εμελλε να φερει τον Ορθοδοξο Χριστιανισμο στη χωρα, και η συγκεκριμενη εκκλησια ειναι η πρωτη Ορθοδοξη που χτιστηκε στην Γεωργια, συμφωνα με τα λεγομενα των ντοπιων.