Σας έχουν κλέψει ποτέ;

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Με έκλεψαν στην Κολομβία. Ήμουν στο Pasto και φορτωμένη με όλα μου τα μπαγκάζια, 9 η ώρα το πρωί, πήγαινα στο σταθμό να πάρω λεωφορείο για Εκουαδόρ. Όπως περιμένω στο δρόμο να περάσω απένεντι, ένα μηχανάκι έρχεται κοντά και μου τραβάει το τσαντάκι της μέσης. Λεφτά δεν είχα πολλά, αλλά είχα κάρτες και δυστυχώς το διαβατήριο. Τις κάρτες τις ακύρωσα αμέσως, αλλά ήταν ολόκληρη οδύσσεια να βγάλω χαρτιά για να φύγω από την Κολομβία, καθότι δεν υπάρχει πρεσβεία μας εκεί. Κατάφερα να φύγω μετά από περίπου 10 μέρες.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Τη μοναδική φορά που έχω βιώσει κλοπή σε ταξίδι είναι στην Οδησσό όταν μας έκλεψαν τις πινακίδες του αυτοκινήτου μας. Τις πινακίδες τις ανέσυρα απο τα σκουπίδια μετά απο 3 ώρες αφού πλήρωσα τα χρήματα που ζητούσαν αυτοί που τις έκλεψαν. Συνολικά 17€...

IrisAthens

Member
Σε ταξίδι μία φορά στη Ρώμη αλλά στο τέλος στάθηκα τυχερή. Έπινα αμέριμνη το καφεδάκι μου και πάω να αφήσω πίσω στο μπαρ το φλιτζάνι μην παίρνοντας μαζί την τσάντα μου.
Ε δεν ήθελε πολύ. Γυρίζω και πουθενά η τσάντα.
Πάλι καλά που είχα πορτοφόλι και έγγραφα πάνω μου.
Πάω να φύγω και βλέπω ένα ιταλό που δούλευε πόρτα στο διπλανό ξενοδοχείο στο ένα χέρι να κρατάει την τσάντα μου και στο άλλο τον κλέφτη!
Δεσποινίς να προσέχεται περισσότερο μου λέει!
Έμεινα άφωνη!

Στην Αθήνα βέβαια δεν στάθηκα τόσο τυχερή, εκεί γύρω στην Κολοκοτρώνη, από μπαρ μου εξαφάνισαν την τσάντα με πολλά βιβλία για τη δουλειά μου και άχρηστα για τον κλέφτη...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.810
Μέλη
39.542
Νεότερο μέλος
inatse

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom