marathes
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΗΠΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ
Σε ένα ταξίδι στην Ταυλάνδη, Μπανγκόγκ τελευταίος σταθμός! Μετά από παρότρυνση του άντρα μου να μην κουβαλάω το πορτοφόλι μαζί μου, βγάζω μερικά χρήματα από μέσα, τα παίρνω μαζί μου και αφήνω το πορτοφόλι στη βαλίτσα. Τελευταία μέρα, γυρνάμε από τις γύρες και δυο ώρες πριν φύγουμε, ξεκινάμε να μαζεύουμε πράματα. Διαπιστώνω ότι λείπουν 200ε από το πορτοφόλι που είχα κρυμμένο στη βαλίτσα! Κατεβαίνουμε έξαλλοι στη ρεσεψιόν και μας είπαν ότι θα το δούν από τις κάμερες! Δούλεμα κανονικό μιας και κάμερες δεν επιτρέπονται μέσα στα δωμάτια. Έπρεπε να φύγουμε για αεροδρόμιο όμως και δεν υπήρχε περίπτωση να βρούμε το δίκιο μας. Είμαι σίγουρη ότι και ο ρεσεψιονίστ ήταν στο κόλπο και τα μοιράζονταν με τις καθαρίστριες. Ατάραχος γαρ! Και επίσης είμαι σίγουρη ότι έγινε εκείνη, την τελευταία μέρα η δουλειά, για να μην υπάρχει περιθώριο αντίδρασης. Ούτε τα ξενοδοχεία λοιπόν είναι ασφαλή. Θυρίδα δε θυμάμαι αν υπήρχε, αλλά γενικά αν είναι να στη φέρουνε, ανοίγουν και θυρίδες. Πως το αποδεικνύεις; Άλλη φορά, λουκέτο στις βαλίτσες…