stavros2
Member
Όλοι Σαρδηνία τον Αύγουστο θα είμαστε.
Απο που νοικιασες?Το αυτοκίνητο 12 μέρες στην Σαρδηνία Αυγουστο παίζει να σου κοστίσει όσο να αγορασεις ενα μικρό μεταχειρισμενο!
Κατι τετοιο εχω δει κι εγωΕγώ νοίκιασα fiat Panda με 50 ευρώ την ημέρα τον Αύγουστο.
Έχε κατα νου, ότι η παράδοση του αυτοκινήτου σε διαφορετικό μέρος από την παραλαβή, συνήθως έχει κάποιο αρκετά μεγάλο fee, οπότε δεν συμφέρει.Καλησπέρα, θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια εταιρεία ή site για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Σαρδηνία; Για Αύγουστο σκέφτομαι κι εγώ περίπου 10 μέρες και λέω να σπάσω τη διαμονή σε διάφορα μέρη. Θα είχε νόημα η μία πτήση να είναι προς Κάλιαρι και η άλλη από Όλμπια; έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για μέρη και μέρες που να είναι χαλαρό αλλά και να καλύψει ένας σημαντικό μέρος;
Αυτό είναι αλήθεια όντως, οπότε πιο πιθανό να κάνουμε το γύρο και να επιστρέψουμε Κάλιαρι με ενδιάμεσες στάσεις και διαμονή.Έχε κατα νου, ότι η παράδοση του αυτοκινήτου σε διαφορετικό μέρος από την παραλαβή, συνήθως έχει κάποιο αρκετά μεγάλο fee, οπότε δεν συμφέρει.
Αν κάνεις το οδικό, μετά έλα να μας τα πεις λίγο και απο εδώ γιατί μας ενδιαφέρει. Καλά να περάσετε!Καλησπέρα, θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια εταιρεία ή site για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Σαρδηνία; Για Αύγουστο σκέφτομαι κι εγώ περίπου 10 μέρες και λέω να σπάσω τη διαμονή σε διάφορα μέρη. Θα είχε νόημα η μία πτήση να είναι προς Κάλιαρι και η άλλη από Όλμπια; έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για μέρη και μέρες που να είναι χαλαρό αλλά και να καλύψει ένας σημαντικό μέρος;
Αν το παραδώσεις σε άλλη χώρα είναι μεγάλο το fee. Στην ίδια χώρα σε άλλη πόλη δεν είναι μεγάλο και σε περίπτωση roadtrip συμφέρει. Εμείς το έχουμε κάνει έτσι πάρα πολλές φορές.Δεν νομίζω ότι είναι τραγικό το κόστος αλλαγής παράδοσης του αυτοκινήτου από το τόπο παραλαβής. Εγώ από Νυρεμβέργη σε Στουτγκάρδη πλήρωσα 35 ευρώ.