panpan
Member
Απλά μου είχες λείψει.Χαίρομαι που έγραψες."tripakias, post:
Απλά μου είχες λείψει.Χαίρομαι που έγραψες."tripakias, post:
Από προσωπική άποψη, φέτος όσο πήγαν από ηλικίες 35 και άνω που γνωριζω, οικογένειες με παιδιά εώς συνταξιούχοι ..καθήσαν όλο το καλοκαίρι. Εχουν κάποια σπίτια εκει και πλέον τα χρησιμοποίησαν όλο το καλοκαίρι. Γλυτώσαν τα πάνε - έλα, ψωνιζουν κανονικά για ένα σπίτι κι όχι για δύο σπιτια κτλ κτλ. Κανα δυο που δουλευουν πηγαινοέρχοντε αντι για σπίτι στη πόλη / συνοικία και δουλεια, στο σπίτι στη θάλασσα και δουλεια. Όλο αυτό μου θυμίζει δεκαετία 80...Πριν από 4 χρόνια κι εως πέρσυ προσπάθησαν αρκετοι να τα πουλήσουν τα εξοχικά....Τιποτε. Ετσι αποφάσισαν να τα χρησιμοποιούν φουλ 3 μήνες το καλοκαιρι από ότι είδα...Ακόμη πριν δλδ 8 χρόνια τα εβλεπες άδεια..γιατί πήγαιναν αλλού σε νησιαΣυγνωμη, αν αυτοι που τους επιασε η κριση ξεκαλοκαιριαζουν στα εξοχικα τους στην Χαλκιδικη, αυτοι που η κριση δεν τους ακουμπησε, τι ακριβως κανουν?
Οριστε, γραφει και λειπω σε περιοδεια. Θα αφιερωσω ενα τραγουδι εδω που βρισκομαι.Απλά μου είχες λείψει.Χαίρομαι που έγραψες.
Το μακρινό 1992 είχα πάει για μπάνιο στην Χαλκιδική ένα Σάββατο και το απόγευμα αποφασίζω να μείνω και την Κυριακή.Αφού έψαχνα αρκετή ώρα για δωμάτιο και ήταν όλα γεμάτα,σε μια τελευταία προσπάθεια βρίσκω ένα το οποίο η κυρία αφού μου το έδειξε με ρώτησε πόσες ημέρες θα μείνω.- Κυρα Αφροδίτη θα με νοικιάσεις ένα διαμέρισμα για το πσκ που θα ρθει ένα ζευγάρι ,φίλοι μου;
- Α, για πσκ δε νοικιάζω, μπορεί να μου ρθει ο (λαζο)γερμανός και να το θέλει για όλο το μήνα.
Ποσες φορές έχω κάνει παρόμοιους διαλόγους. Ε συγγνώμη αλλά να π@ρετε τα @@ μας !
Αφού μίλησε ο tripakias πως να μην κάνει σεισμό!Οριστε, τη γλωσσοφαγατε την καημενη τη Χαλκιδικη και εκανε σεισμους...
Όχι, το καταλαβαίνουμε...είναι το ίδιο με το "Σαν το Μεξικό δεν έχει" , μόνο που αυτό για το Μεξικό ισχύει κιόλαςΑναρωτιέμαι τώρα....αν είναι τόοοσο δύσκολο να καταλάβει κάποιος μια έκφραση τύπου ''σαν την Χαλκιδική δεν έχει''.....
Πάντως μια από τις επαφές μου που μένει στο Μεξικό βλέπει τις φωτογραφίες που βάζω από Χαλκιδική και τη λιμπίζεται. Και μου είπε μια φορά πως τα νερά εκεί είναι μαύρα. Κατά τα άλλα, λίγο θέλουμε να το φτάσουμε το Μεξικό και όλως τυχαίως εχθές αναφερόμουν ακριβώς σ'αυτό (το θέμα πήγε άπατο αλλά αυτό είναι άλλο θέμα βέβαια).Όχι, το καταλαβαίνουμε...είναι το ίδιο με το "Σαν το Μεξικό δεν έχει" , μόνο που αυτό για το Μεξικό ισχύει κιόλας