NIKOLETA05
Member
Είμαι Θεσσαλονικιά και επειδή μου πέφτουν τα μαλλιά κάθε καλοκαίρι και όχι μονο από την εμμονή των συμπολιτών μου στη γνωστή ατάκα...θέλω να ρωτησω το εξης: Yπάρχει άραγε άλλος ανθρωπος σ αυτη την πολη που να πιστευει οτι ότι η Χαλκιδική ειναι απλά ένα μέρος με πολύ ωραίες παραλίες ,όπως και πολλά μέρη αυτής της παραθαλάσσιας χώρας, παραλίες εφάμιλές της υπαρχουν ...ω ναι Θεοί του Ολύμπου...ΚΑΙ αλλού,και...ναι...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΟΕΟ?
Εχω ακουσει ΤΙΣ λαλακίες 41 χρόνια που ζω εδω αλλα το σημερινο κοντεψε να με στειλει...επεστρεψε νεόνυμφη στο γραφειο από ταξιδι στις Μαλδιβες και οταν τη ρωτησαν οι λοιποί πώς ηταν απαντησε " ε νταξει...καλα ηταν αλλα....σαν τη Χαλκιδικη δεν εχει". Και δεν εκανε πλακα....το ανελυσε κιολας....
Η μονη που εφριξε ημουν εγω κι αναρωτιεμαι φιλοι μου ειμαι τοοοοοοοοοσο παραξενη?
Εχω ακουσει ΤΙΣ λαλακίες 41 χρόνια που ζω εδω αλλα το σημερινο κοντεψε να με στειλει...επεστρεψε νεόνυμφη στο γραφειο από ταξιδι στις Μαλδιβες και οταν τη ρωτησαν οι λοιποί πώς ηταν απαντησε " ε νταξει...καλα ηταν αλλα....σαν τη Χαλκιδικη δεν εχει". Και δεν εκανε πλακα....το ανελυσε κιολας....
Η μονη που εφριξε ημουν εγω κι αναρωτιεμαι φιλοι μου ειμαι τοοοοοοοοοσο παραξενη?