kabamarou
Member
μην με τσαντίζεις τώρα ρε tripakia.Τι ακριβώς δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα από αυτά που γράφτηκαν και τι είναι λάθος αριθμητικά εννοώ.
π.χ. το να ζητάς τραίνο στη Χαλκιδική, όταν δεν έχει μπεί ράγα στη χώρα τα τελευταία 100 χρόνια, έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα;μην με τσαντίζεις τώρα ρε tripakia.Τι ακριβώς δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα από αυτά που γράφτηκαν και τι είναι λάθος αριθμητικά εννοώ.
Δηλαδή τώρα εσύ, σοβαρά, διαβάζεις αυτά που έγραψες προηγουμένως και βρίσκεις ότι δεν τους ταιριάζει ο χαρακτηρισμός που τους έκανα και συνεχίζεις; Τέλεια, μπορείς να θριαμβολογείς όσο θες, ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για όσα λέει και κάνει.Να είσαι καλά και μην στεναχωριέσαι όλοι κάνουμε μ@λ@κιες.
Νούμερα δεν μπορώ να δώσω βέβαια αλλά για να χαρακτηρίσει ένα επιχείρημα κάποιος σαν π@πα@ρια νομίζω ότι θα πρέπει να προσκομίσει και αποδείξεις αλλιώς κινδυνεύει να χαρακτηριστούν και τα λεγόμενα του π@π@ριές.
Έχω μεγάλη περιέργεια πάντως να μάθω ποιο ήταν το μαθηματικό λάθος...
Tripakias, επειδή πραγματικά εκτιμώ τη γνώμη σου, πιστεύεις ότι η Σαντορίνη, ηΡόδος, η Κεφαλλονιά και πολλά ακόμα μέρη, έχουν να ζηλέψουν κάτι από την Χαλκιδική? Έχω επισκεφθεί το πρώτο πόδι μόνο, οπότε για αυτό θα εκφέρω άποψη, ναι έχει πολύ ωραίες παραλίες, ναι έχει πάρα πολύ πράσινο άλλα σαν "πακέτο διακοπών", νομίζω ότι υστερεί σε σχέση με τα μέρη που σου ανέφερα.. Όταν θέλω να πάω βράδυ στο Πευκοχωρι, Ιούλιο μήνα, όχι Αύγουστο, και τρώω μια ώρα μέσα στο αυτοκίνητο, αυτό κάπου με χαλάει.. Επίσης σε καμιά περίπτωση δεν θυμίζει νησί και η Καλλιθέα είναι ένα από τα χειρότερα τουριστικά μέρη που έχω επισκεφθεί.. Κλείνοντας, η Χαλκιδική είναι ίσως το ιδανικό μέρος για να έχεις εξοχικό, αλλά για μια βδομάδα διακοπών το χρόνο, υπάρχουν πολύ ομορφότερα μέρη!Ναι βεβαια, ο δρομος ηταν το προβλημα γι αυτο επελεγε το πρωτο ποδι. Γιατι για να παει κανεις στην Κασσανδρα για μπανιο διασχιζει autobahn και δεν υπαρχει καθολου κινηση (ιδιαιτερα στο παρελθον που ηταν ολο το οδικο δικτυο μια λωριδα ανα κατευθυνση). Ειπαμε να λεμε ο,τι θελουμε αλλα οχι να βγαζουμε συμπερασματα οπως μας συμφερει.
Το πρωτο ποδι δεν εχει τιποτα να προσφερει παραπανω απο αλλα διπλανα του μερη και ως δια μαγειας επειδη εχει καλο οδικο δικτυο ( !!! ) μαζευει κοσμος.
Το ιδιο και με τη Χαλκιδικη. Χιλιαδες τουριστες απ' ολο τον κοσμο την επισκεπτονται και την ξαναεπισκεπτονται καθε χρονο ή και περισσοτερες φορες στον ιδιο χρονο, επειδη ειναι κοντα στη Θεσσαλονικη. Δηλαδη η λογικη εχει παει ταξιδι.
Και στην τελικη διαβαζω τοσα ποστ στα οποια κατηγορειτε τη Χαλκιδικη αλλα δεν μας ειπατε που εχει καποιο καλοκαιρινο προορισμο σαν τη Χαλκιδικη. Με τοσες πολλες καλες παραλιες για ολα τα γουστα, με πρασινο, με βουνα διπλα στη θαλασσα, με εντονη νυχτερινη διασκεδαση, με καλο φαγητο, ασφαλη, με ικανοποιητικο οδικο δικτυο και σχετικα ευκολη προσβαση, με ενα μεγαλο αστικο κεντρο για παν ενδεχομενο σε αποσταση αναπνοης, με αρκετους σημαντικους αρχαιολογικους τοπους, με μια μοναστικη πολιτεια, με ικανοποιητικη τουριστικη υποδομη (καταλυματα, camping, καταστηματα εστιασης, κεντρα νυχτεριμης διασκεδασης, αγορα), με γραφικα χωριουδακια, με διεθνεις μαρινες με σχετικα καλη συγκοινωνια κτλ.
Και νόμιζα πως μόνο εγώ έχω αυτή την απορία...Συγνώμη αλλά το έχω απορία...Γιατί πάντα μα πάντα μια συζήτηση με όποιες διαφωνίες και να υπάρχουν να καταλήγει σε χαρακτηρισμούς, τσακωμούς,ειρωνίες,εγωισμούς,εξυπνάδες κτλ κτλ να χαλάει το θέμα και μετά να κλειδώνεται;;;
Αν θυμάμαι καλά,δεν πέρασα.. Συμφωνώ πως η Χαλκιδική προσφέρει ποικιλία επιλόγων που δεν συναντάς εύκολα..Chris22 ας αρχισουμε απο αυτα που συμφωνουμε. Σαντορινη δεν ξερω αλλα Ροδος και Κεφαλλονια ειναι δυο νησια που μου αρεσουν πολυ, το καθενα για τους λογους του. Η Καλλιθεα οχι απλως ειναι χαλια, ειναι το απολυτο εκτρωμα. Αυτο το αναγνωριζουν σχεδον ολοι εδω και ειναι γνωστο το ανεκδοτο που λεγεται πως η Καλλιθεα για να φτιαξει πρεπει να γκρεμιστει και να χτιστει απο την αρχη. Για μια βδομαδα διακοπων υπαρχουν πολλα μερη ομορφοτερα, για 3-4 μερες ακομα περισσοτερα αλλα στην πλειονοτητα τους ειναι ανυποφορα για πολυημερες διακοπες.
Και μεταξυ μας δεν πρεπει να περασες απο Αθυτο...