silversurfer
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανδαλουσία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Του Κόσμου
Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Ευρώπη
Το 2020 άγιο έτος που να ξέραμε τι μας περιμένειΕξαιρετικος!
Όντως οι σκαλωσιές αδικούν τον κατ'εμε πιο όμορφο ναό στον κόσμο, θα παραμείνουν μέχρι το 2020, που νομίζω είναι Αγιο έτος.
Έκανα λάθος όταν το έγραψα, το 2021 είναι και πλέον απομένουν οι μισές σκαλωσιές.Το 2020 άγιο έτος που να ξέραμε τι μας περιμένει
γιατί με τον καθημερινό ποδαρόδρομο πρήζεται το πόδι. Οπότε καλύτερα να φοράς μεγαλύτερα παπούτσια με περισσότερες κάλτσεςΠολυ ενδιαφερον, ευχαριστω για την ιδεα.
Μια απορια γιατι 2 νουμερα μεγαλυτερο παπουτσι?
"άγιο έτος" πράγματι το 2020! Που να ξέραμε τότε...Εξαιρετικος!
Όντως οι σκαλωσιές αδικούν τον κατ'εμε πιο όμορφο ναό στον κόσμο, θα παραμείνουν μέχρι το 2020, που νομίζω είναι Αγιο έτος.
Δυστυχως οχι αλλα απο βιντεακια που ειδα στο youtube ειναι πραγματικα εντυπωσιακη. Εισαι τυχερος που το πετυχες.Πολύ ωραία και η εμπειρία και η ιστορία σου.Οταν βρέθηκα στο Santiago de Compostela είχα γνωρίσει αρκετούς προσκυνητές και είχα κάνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις μαζί τους.Μηπως ετυχε να δεις και την τελετή του Botafumeiro στον καθεδρικό; Είχα την τύχη να την δω και να την βιντεοσκοπησω μάλιστα.
Το καμινο ειναι κατι που οποιος παει μια φορα θελει να ξαναγυρισει. Μπορει μετα απο χρονια, διαφορετικη εποχη, με διαφορετικη παρεα και σαν διαφορετικος ανθρωπος αλλα το καμινο ειναι παντα εκει και περιμενει να το περπατησουμε ξανα και ξανααχ τι μου θύμισες...εγώ μπόρεσα μονο το 1/3
τα αλλα 2/3 ήταν προγραμματισμένα για ένα φθινόπωρο αλλα έσκασε myth ο γιος μου k πήρε αναβολή το όλο θέμα...τώρα τον ετοιμάζω να πάμε σε μερικά χρονια μαζί έστω ένα τμήμα παρακάτω