soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
αυτά υα κοράλια που μου κόβανε τις πατούσες δεν θα τα ξεχάσω
Λίγες αποκλείεται να σου φανούν, διαφορετικές ναι. Η Λευκή παραλία του Μπορακάι είναι πολύ πιο τουριστική, με κόσμο και μαγαζιά. Το palawan είναι πολύ πιο μεγάλο νησί με πολύ λιγότερο κόσμο, πανέμορφες παραλίες και σίγουρα πιο δραματικό σκηνικό. Πιστεύω θα εντυπωσιαστείς. Όσο για το που να μείνεις, νομίζω κάπου κοντά στο El Nido είναι καλά με πολλές επιλογές για εκδρομές στα γύρω νησάκια. Αν διαθέτεις πολλές μέρες, μπορείς να διαθέσεις κάποιες στο Puerto Princessa και στο Honda bay, αν και η διαδρομή από-προς El Nido οδικώς και με banca είναι από μόνη της μια περιπέτεια. Υπάρχει και το αεροπλάνο φυσικά..Μηπως μετα την παραλία του boracay εκείνες του palawan μου φανούν "λίγες"..θα ήθελα αν ηταν εύκολο να μου δώσει κάποιος μερικές πληροφορίες σχετικά με το που θα ηταν καλα να μείνω..
Προτιμώ την περιπέτεια απο το αεροπλάνο,ειναι κ ο βασικός λόγος π επιλέγω τέτοιους προορισμούς.Θα μείνω ενα μήνα εκει όποτε θα εχω το χρόνο να δω αρκετά μέρη.Για ενα μήνα ειχα πάει και στο boracay και μπορώ να πω βαρέθηκα,δεν ειχε πολλα πραγματα.Ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες.Λίγες αποκλείεται να σου φανούν, διαφορετικές ναι. Η Λευκή παραλία του Μπορακάι είναι πολύ πιο τουριστική, με κόσμο και μαγαζιά. Το palawan είναι πολύ πιο μεγάλο νησί με πολύ λιγότερο κόσμο, πανέμορφες παραλίες και σίγουρα πιο δραματικό σκηνικό. Πιστεύω θα εντυπωσιαστείς. Όσο για το που να μείνεις, νομίζω κάπου κοντά στο El Nido είναι καλά με πολλές επιλογές για εκδρομές στα γύρω νησάκια. Αν διαθέτεις πολλές μέρες, μπορείς να διαθέσεις κάποιες στο Puerto Princessa και στο Honda bay, αν και η διαδρομή από-προς El Nido οδικώς και με banca είναι από μόνη της μια περιπέτεια. Υπάρχει και το αεροπλάνο φυσικά..
Μην έχεις καθόλου άγχος, το Palawan είναι ότι καλύτερο διαθέτουν οι Φιλιππίνες!