• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Αλβανία Σαν βγεις στον πηγαιμό... για Αλβανια

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Θανο έχω την εντύπωση ότι με ακολουθείς 😂

8avos

Member
Θανο έχω την εντύπωση ότι με ακολουθείς 😂
:haha::haha:
mini story: ο πατερας μου με μετέδωσε το μικροβιο για την φωτογραφια κυριως που τραβούσε και για την καμερα.Ειχε να φανταστεις τον γαμο,τις βαφτίσεις μας βιντεοσκοπημένες με καμερες που παιρναν ταινιες επανω,οχι κασέτες.

Οταν ημουν μικρος λοιπον ελεγα τον γειτονα φωτογράφο ποια καμερα θα μπορουσε να αποτυπώσει κοντα σ αυτο που βλεπει το ματι,μου ελεγε τοτε (δεκαετια 90) πως δεν υπηρχε.

Εχω παει πολλες φορες Αλβανια με την πρωτη να ειναι το 2008 που την ειχα διασχίσει ολη με την βεσπα καθως επέστρεφα απο Δαλματία.

Το οδικο δικτυο της Αλβανίας τοτε ηταν ολο σπασμένο.Ο συνταξιδιώτης μου τοτε θεο μ εκανε να διανυκτερευσουμε εστω μια βραδια.

Εγω επειδη κόντεψε να σπασει η βεσπα μου τοτε,δεν το συζητούσα καν να μεινω δευτερολεπτο.

Για ολους αυτους τους λογους και αλλους παω και ξαναπαω Αλβανια,για το τι χαζομαρα ειχα κανει τοτε και δεν εχω ουτε μια φωτογραφια.

Οποτε σιγουρα καποιος ακολουθει καποιον αλλο Ειδικα εδω στο φορουμ που ολο "γυρνοβολαμε"

cosafiv

Member
Θανο,εσυ γυρισες ολη την Αφρικη με βεσπα, την Αλβανια την εχεις για προπονηση...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.745
Μέλη
39.483
Νεότερο μέλος
Chryssa03

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom