Kitten25
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Παταγονία
Καλημερα, ειμαι νεο μελος εδω και χαιρετω ολη την παρεα! Θα ειμαι πολυ συντομη. Εχω φρικαρει λιγο και ελπιζω αδικα. Εχω κλεισει το ξενοδοχειο ............... στο Καμαρι της Σαντορινης για λιγες μερες τον Αυγουστο. Εκανα την κρατηση μεσω booking.com οπως κανω εδω και περιπου πεντε χρονια. Tα πληρωσα ολα μονομιας (αρκετα χρηματα), μιας και ηταν non-refundable. Τα εκλεισα ΠΟΛΥ βιαστικα γιατι ειδα σουπερ τιμη και σουπερ ξενοδοχειο, τελος παντων εγινε μεσα σε κλασματα δευτερολεπτων η κρατηση, μην τα πολυλογω. Προλαβα να δω οτι δεν υπηρχαν σχολια στο booking γιατι το μπουκινγκ γραφει οτι το καταλυμα ειναι 'ΝΕΟ'. Οποτε θεωρησα οτι δεν υπαρχουν σχολια γιατι ειναι οντως καινουριο. Το κλεινω λοιπον και μου ρχεται επιβεβαιωση στο μειλ οπως παντα. Οπως κανω παντα, τσεκαρω στη φορμα επιβεβαιωσης το τηλεφωνο για να τους παρω να δω αν ελαβαν την κρατηση. Βρισκω μονο ενα κινητο διαθεσιμο, το οποιο λιγο με παρεξενεψε. Τους παιρνω, μου απαντανε μετα απο 3 κλησεις και μου λενε ενα ξερο πηραμε την κρατηση. Με παρεξενεψε λιγο το γεγονος οτι δεν απαντουσαν και οτι δε μου σχολιασαν κατι παραπανω στο τηλεφωνο και ψαχνω στο google. Βρισκω οτι το ξενοδοχειο εμφανιζεται μονο σε ιστοσελιδες κρατησεων. Με αλλα λογια, δεν υπαρχει πουθενα καταχωρημενο, μονο σε σελιδες παρομοιες με το booking. Ολο αυτο με φρικαρει λιγο, πρωτη φορα δεν εμφανιζεται ξενοδοχειο ουτε ενα νορμαλ τηλ. Επισης δεν εχουν εμφανιστει ουτε σχολια ακομη παρολο που ανοιξε θεωρητικα στις αρχες Ιουνιου. Επισης, οι φωτο στο ιντερνετ μου φανηκαν κομματακι φτιαχτες, δεν ξερω πώς να το πω, ισως αν το δειτε κ σεις να μου πειτε. Τι να κανω? Να παρω την Ενωση Ξενοδοχων στη Σαντορινη να μου πουν αν υπαρχει οντως αυτο το πραγμα ή να ξαναπαρω το ξενοδοχειο? Δεν το εμπιστευομαι καθολου ο,τι κ να μου πει. Λετε να δικαιολογουνται ολα αυτα επειδη ειναι νεο ή να αρχισω να φρικαρω?? Ειμαι ΠΟΛΥ αγχωδης γενικα με κρατησεις κλπ και ισως ειμαι υπερβολικη, αλλα κατι μου κλωτσαει.
Last edited by a moderator: