alma
Member
Δεν έχω μείνει στο συγκεκριμένο αλλά για τα Φηρά σαν τοποθεσία έχω να πω ότι είναι και γραφικά και με αρκετή ζωή. Είχα μείνει Φηροστεφάνι που είναι ενωμένο και πας Φηρά με τα πόδια.
Χαίρετε. Δεν ξέρω πως είναι ως ξενοδοχείο, αλλά από τοποθεσία δεν... Είναι αρκετά έξω από Φηρά, πάνω στο δρόμο, πιο κοντά στη διασταύρωση για το λιμάνι. Αν είχε άμεση θέα στη καλντέρα, αλλά δεν.Καλημέρα. Έχει μείνει κάποιος στο Nautilus Dome λίγο έξω από τα Φηρά;
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την απάντηση. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η θέα προς Καλντέρα. Τελικά έκλεισα στο winery hotel 1870 που είναι εντός της πρωτεύουσας. Σκεφτόμουν και το Lemon Suites αλλά δεν το προτίμησα τελικά. Το πρόβλημα μου είναι το αυτοκίνητο γιατί το ξενοδοχείο δεν έχει parking, αλλά αν θυμάμαι καλά κάποια parking όπως μπαίνεις στα Φηρά. Ισχύει;Χαίρετε. Δεν ξέρω πως είναι ως ξενοδοχείο, αλλά από τοποθεσία δεν... Είναι αρκετά έξω από Φηρά, πάνω στο δρόμο, πιο κοντά στη διασταύρωση για το λιμάνι. Αν είχε άμεση θέα στη καλντέρα, αλλά δεν.
Ναι υπάρχουν 2 πάρκινγκ στα φηρα σχετικά κοντά στο κέντρο και ένα λίγο πιο μακρυά, πηγαίνοντας χρόνια λογω καταγωγής και μένοντας στα φηρα η γνώμη μου είναι οτι μπορεί να ζοριστείς μερικές φορές αλλά θα βρειςΕυχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την απάντηση. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η θέα προς Καλντέρα. Τελικά έκλεισα στο winery hotel 1870 που είναι εντός της πρωτεύουσας. Σκεφτόμουν και το Lemon Suites αλλά δεν το προτίμησα τελικά. Το πρόβλημα μου είναι το αυτοκίνητο γιατί το ξενοδοχείο δεν έχει parking, αλλά αν θυμάμαι καλά κάποια parking όπως μπαίνεις στα Φηρά. Ισχύει;
Δεν μπορώ να θυμηθώ καθόλου. Δεν είχαμε και αυτοκίνητο όταν πήγαμε. (Σου απάντησαν ήδη βέβαια.)Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την απάντηση. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η θέα προς Καλντέρα. Τελικά έκλεισα στο winery hotel 1870 που είναι εντός της πρωτεύουσας. Σκεφτόμουν και το Lemon Suites αλλά δεν το προτίμησα τελικά. Το πρόβλημα μου είναι το αυτοκίνητο γιατί το ξενοδοχείο δεν έχει parking, αλλά αν θυμάμαι καλά κάποια parking όπως μπαίνεις στα Φηρά. Ισχύει;
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Θυμάμαι το 2006 ότι βρίσκαμε parking μπαίνοντας, αλλά επειδή είναι πολλά τα χρόνια από τότε λέω μην άλλαξε κάτι.Ναι υπάρχουν 2 πάρκινγκ στα φηρα σχετικά κοντά στο κέντρο και ένα λίγο πιο μακρυά, πηγαίνοντας χρόνια λογω καταγωγής και μένοντας στα φηρα η γνώμη μου είναι οτι μπορεί να ζοριστείς μερικές φορές αλλά θα βρεις
Δε νομίζω ότι εξυπηρετεί η συγκεκριμένη τοποθεσία. Η Οία είναι όντως πανέμορφη αλλά θεωρώ ότι η διαμονή προς τα φηρα βολεύει περισσότερο.Panorama View Oia, Οία, Ελλάδα
Αυτο το ξενοδοχειο λετε να πεφτει πολυ μακρια απο την Οια με τα ποδια?
Εχουμε ξαναπαει Φηρα οποτε τωρα λεγαμε να μεινουμε και να κινηθουμε αποκλειστικα στην Οια..απλα οτι καταλυμμα ειναι μεσα στη Οια εχει πολυ πιο τσιμπιμενη τιμη απ οτι αυτο δυστυχως...Δε νομίζω ότι εξυπηρετεί η συγκεκριμένη τοποθεσία. Η Οία είναι όντως πανέμορφη αλλά θεωρώ ότι η διαμονή προς τα φηρα βολεύει περισσότερο.
Δεν νομίζω πάντως ότι θα σας βολέψει το συγκεκριμένο γιατί στην ουσία είναι σε αλον οικισμο.. Είναι στη Φοινικιά, δεν ξέρω αν θα μπορείτε να κάνετε την απόσταση με τα πόδιαΕχουμε ξαναπαει Φηρα οποτε τωρα λεγαμε να μεινουμε και να κινηθουμε αποκλειστικα στην Οια..απλα οτι καταλυμμα ειναι μεσα στη Οια εχει πολυ πιο τσιμπιμενη τιμη απ οτι αυτο δυστυχως...
Θα σου πρότεινα ακόμα μια επίσκεψη στον κρητικό (τεράστιες κυριολεκτικά μερίδες), το καντουνι και το μπρουσκο στον πύργο, την Πηνελόπη επίσης στον πύργο αλλά είναι για μεζέδες, βέβαια σε ένα πολύ ωραίο σκηνικό, αξίζει επίσης η Κατίνα στο Αμμουδι στην Οια.Μιας και ο φίλος μας Zade δεν επανήλθε ποτέ με post για φαγητό και ποτό στη Σαντορίνη θα ρωτήσω ξανα την παρέα.
Προτάσεις για φαγητό (και ακριβό να είναι αρκεί να αξίζει τα λεφτά του) και για ποτό με θέα?
Πάω αύριο και δεν έχω κάνει κρατήσεις πουθενά και φοβάμαι οτι θα το μετανιώσω
** Το μεταξύ μας στην έξω γωνία ειναι στάνταρ επιλογή οπότε εξαιρείται