travellersoul.
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο γύρος του κόσμου
Διαμονή θα βρείτε οικονομικά πιστεύω ακομα και στα φηρα, διαφορετικά φηροστεφανι ή ημεροβίγλι.. Αν έχετε μεταφορικο θα πρότεινα ακομα και τον πύργο, πανέμορφο και γραφικό χωριό, όχι τόσο τουριστικοποιημενο και σίγουρα θα σου πρότεινα και τα μαγαζάκια που έχει στην πλατεία του χωριού πριν ανέβεις ψηλά ή και ανεβαίνοντας το μαγαζί της Πηνελόπης.Η Σαντορίνη είναι ένα από τα λίγα ελληνικά νησιά που δεν έχω πάει μέχρι σήμερα όχι γιατί πιστεύω πως δεν είναι όμορφη και άξια για κάποιον να την επισκεφθεί,, αλλά ίσως γιατί στην σκέψη των ορδών των τουριστών και έχοντας προτίμηση σε πιο απομονωμένες και ήρεμες διακοπές πάντα με κέρδιζε κάποιος άλλος προορισμός.
Σε πρόσφατη αναζήτηση μου όμως σε low cost εταιρείες είδα πως οι τιμές που προσφέρονται για Σεπτέμβρη αλλά ακόμα και Οκτώβρη είναι αρκετά ελκυστικές .
Μας έχουν απομείνει 3 μέρες άδεια με ένα ΣΚ στο σύνολο 5 και ψάχνουμε προορισμό. Να σημειώσω πως δεν μας ενδιαφέρουν παραλίες, γκουρμέ εστιατόρια, κοσμική και νυχτερινή ζωή, αλλά θα θέλαμε να γνωρίζουμε τον τόπο, να χαλαρώσουμε και να γεμίσουμε εικόνες .
Πιστεύεις πως είναι καλή επιλογή η Σαντορίνη για την περίοδο για αυτό που αναζητάμε και αν ναι, έχεις να μου προτείνεις μέρη για να ψάξω φτηνό κατάλυμα, όχι απαραίτητα ξενοδοχείο. Μας αρκούν δυο καθαρά κρεβάτια και ίσως ένα μικρό κουζινάκι για προετοιμασία καφέ και κάτι προχείρου να φάμε.
Πιστεύω είναι πολύ όμορφη εποχή για να πας γιατί δεν έχει τόσους τουρίστες, θα δείτε την αυθεντική ομορφιά του νησιού χωρίς κόσμο στην πιο αληθινή της μορφή.. Από μέρη υπάρχουν πολλά για να δεις και μαγαζιά απλά και όμορφα, τώρα είναι ζήτημα ποια θα είναι ανοιχτά και λόγω εποχής και κυρίως λόγω της κατάστασης.
Πιστευω πάντως ότι είναι ευκαιρία να πάτε και ότι η καλντερα θα είναι κυριολεκτικά για εσάς και μόνο!