• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σαντορίνη Σαντορίνη: luxury and budget tips!

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
για φαγητο , πάντως, όντως ο Κρητικός και το Μεταξύ μας είναι κορυφαίες επιλογές στο νησί, αλλά και για τα δύο χρειάζεσαι αμάξι για να πας.

stathis23

Member
Δες το Βίλα Μαρία Δαμίγου. Villa Maria Damigou (Firostefani, Greece) - Villa Reviews - TripAdvisor
Μείναμε πέρυσι. Υπέροχο.
Πωπω τρομερη θεα, μακαρι να ειχα λιγα χρηματα παραπανω να πηγαινα εκει..
βασικα αν το ειχα δει νωριτερα ισως προτιμουσα να παω μια μερα λιγοτερο και να μεινω σε αυτο το δωματιο με αυτη τη θεα

Traveller

Member
Δηλαδή αν πηγαίνουμε σε ένα μέρος για να απολαύσουμε την ενέργεια του μέρους, χωρίς να δίνουμε 200 ευρώ για έναν ύπνο, καλύτερα να μείνουμε σπίτι μας??
Εγώ θεωρώ τεράστια βλακεία να δώσω τόσα για να πουλήσω μούρη, τη στιγμή που με τα λεφτά αυτά(και λίγα ακόμα) πάω δεύτερο ταξίδι!!! Και εκτός αυτού, αν είσαι ευτυχισμένος, καλά με τον εαυτό σου και την παρέα σου, και με ένα παγωτάκι από περίπτερο να κάτσεις να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα σε ένα πεζούλι καλύτερα μπορεί να περάσεις από ένα "γκουρμέ" εστιατόριο..
Αν βέβαια μου περίσσευαν και εμένα θα τα έκανα αυτά.. Αλλά αφού δεν μου τρέχουν τα λεφτά από τις τσέπες, προτιμώ να σκεφτώ πρακτικά και να φερθώ έξυπνα!! Και να περάσω το ίδιο καλά (ίσως και καλύτερα), από κάποιον που θα πηγαίνει στα ακριβότερα μαγαζιά και θα μένει στο καλύτερο ξενοδοχείο!!
Τέλος να πω ότι κανείς δεν μπορεί να υποδείξει στον άλλο που θα πάει και τι θα κάνει..
Φιλικά!! Και σόρρυ για το μεγάλης έκτασης κείμενο!!
Κανένας δεν υποδεικνύει σε κανέναν που πρέπει να μείνει και τι πρέπει να κάνει... την γνώμη μας λέμε και όποιος θέλει την ακούει, όποιος δεν γουστάρει τρώει σουβλάκια στο όρθιο... δεν σας τραβάμε να μείνετε με το ζόρι κάπου με ωραία θέα, αν γουστάρετε μείνετε σε πάτο στο Καμάρι...

Ορισμένα νησιά ρε διάολε είναι ακριβά για χίλιους δυο λόγους... λέω λοιπόν το απλό... αν είστε κάτω από τα 30 δεν τρέχει κάστανο, κάντε ότι παπαριά γουστάρετε, αλλά αν είστε πάνω από 30 και δεν μπορείτε οικονομικά να το υποστηρίξετε, μην παραμυθιάζεστε ότι με όπλο την αγάπη σας θα περάσετε σούπερ, αν τραβιέστε με λεωφορεία, μένετε σε πάτους και τρώτε αηδίες... πηγαίνετε κάπου φτηνότερα... δεκάδες υπέροχα νησιά υπάρχουν στην Ελλάδα, στην Σαντορίνη χωρίς τα ανάλογα λεφτά γιατί πρέπει να πάτε? Μαζέψτε κανένα φράγκο και πηγαίνετε του χρόνου, δεν χάθηκε ο κόσμος... σίγουρα θα περάσετε καλύτερα...

katerina_L

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαντορίνη, Istanbul
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Κανένας δεν υποδεικνύει σε κανέναν που πρέπει να μείνει και τι πρέπει να κάνει... την γνώμη μας λέμε και όποιος θέλει την ακούει, όποιος δεν γουστάρει τρώει σουβλάκια στο όρθιο... δεν σας τραβάμε να μείνετε με το ζόρι κάπου με ωραία θέα, αν γουστάρετε μείνετε σε πάτο στο Καμάρι...

Ορισμένα νησιά ρε διάολε είναι ακριβά για χίλιους δυο λόγους... λέω λοιπόν το απλό... αν είστε κάτω από τα 30 δεν τρέχει κάστανο, κάντε ότι παπαριά γουστάρετε, αλλά αν είστε πάνω από 30 και δεν μπορείτε οικονομικά να το υποστηρίξετε, μην παραμυθιάζεστε ότι με όπλο την αγάπη σας θα περάσετε σούπερ, αν τραβιέστε με λεωφορεία, μένετε σε πάτους και τρώτε αηδίες... πηγαίνετε κάπου φτηνότερα... δεκάδες υπέροχα νησιά υπάρχουν στην Ελλάδα, στην Σαντορίνη χωρίς τα ανάλογα λεφτά γιατί πρέπει να πάτε? Μαζέψτε κανένα φράγκο και πηγαίνετε του χρόνου, δεν χάθηκε ο κόσμος... σίγουρα θα περάσετε καλύτερα...
Μα αν πεις την γνωμη σου για εσενα δεν θα μιλησει κανεις!! Αλλα εσυ μας λες αν ειναι να τρωμε σουβλακια και να μενουμε στο καμαρι καλυτερα να μην παμε.. Και ξαναλεω, με ποιο δικαιωμα? Ο αλλος μπορει να ειναι και 50 και να ειναι αγαπημενος με την γυναικα του!! Δεν θα τον νοιαξει αν θα την βγαλει στα ορθια με σουβλακι, ουτε αν θα μπαινει στα λεωφορεια (που δεν καταλαβαινω γιατι τα υποτιμας.. Σε αλλη χωρα μεγαλωσες?)... Αν εσενα αυτα σε χαλανε, αν χρειαστει να τα κανεις (που δεν στο ευχομαι), τοτε να μην πας Σαντορινη.. Τραβα Αιγινα... Καποιους αλλους ομως δεν τους χαλανε καθολου... Καποιοι αλλοι πιστευουν οτι τα παντα εχουν να κανουμε με την ψυχολογια μας και την παρεα, και οχι με το σουπερ lux ξενοδοχειο στα Φηρα...

Traveller

Member
Έχεις δίκιο καλή μου... είναι σφάλμα μου να προσπαθώ να σε πείσω για κάτι, που λόγω του μικρού της ηλικίας σου, δεν είναι δυνατόν να κατανοήσεις... όταν σαρανταρίσεις σίγουρα θα καταλάβεις ... καλά να περάσεις όπου κι αν πας...

jimp

Member
Traveller εγω που μου λενε οτι ειμαι 30, φυσικα εγω απαντω οτι ειμαι 29, ακριβως στη μεση των ηλικιων τι θα προτεινες να δοκιμασω απο φαγητα;
Παντως οταν ειχα παει στα 28 μου και εμενα καπου εκει κοντα που θα μεινει και η κατερινα μια χαρα ειχα περασει κανοντας βολτες στα στενα με το παγωτο στο χερι, μια χαρα ειχα φαει σε ενα ταβερνακι στην οια που ειχε καταπληκτικη θεα αλλα ηταν παμφθηνο, ιδιαιτερα σε σχεση με τα αλλα.

Φυσικα ομως και η θεα πληρωνεται. Αλλα οποιος δεν τα εχει τα λεφτα μπορει ηρεμα και ωραια να καθισει σε ενα ωραιο πεζουλι απο αυτα που καθομαστε εμεις οι λαικοι και να απολαυσει τη θεα.

katerina_L

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαντορίνη, Istanbul
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Έχεις δίκιο καλή μου... είναι σφάλμα μου να προσπαθώ να σε πείσω για κάτι, που λόγω του μικρού της ηλικίας σου, δεν είναι δυνατόν να κατανοήσεις... όταν σαρανταρίσεις σίγουρα θα καταλάβεις ... καλά να περάσεις όπου κι αν πας...
Ο χρονος θα δειξει!! Καλα να περασεις και εσυ, ο,τι και αν κανεις!! Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες!! Αλλωστε κουβεντα κανουμε!! :)

stathis23

Member
Πωπω τρομερη θεα, μακαρι να ειχα λιγα χρηματα παραπανω να πηγαινα εκει..
βασικα αν το ειχα δει νωριτερα ισως προτιμουσα να παω μια μερα λιγοτερο και να μεινω σε αυτο το δωματιο με αυτη τη θεα
Συγνωμη παιδια επειδη ειδα οτι στο booking εχει ενα στουντιο με πολυ καλη τιμη αλλα απ οτι βλεπω και μου ειπαν και στο τηλεφωνο εχει μερικη θεα.
http://www.booking.com/hotel/gr/vil...d=730ec785bbf16e153396a9e646dcb7695dbd6f39X12

ειναι καποιος που να εχει παει να μου πει αν αξιζει η θεα στο συγκεκριμενο δωματιο ή να κατσω στα αυγα μου στο μεγαλοχωρι και να μην ψαχνω αλλα δωματια?.. το αλλο με την πιο καλη θεα ειναι στα 100 ευρω δυστυχως..

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
Traveller εγω που μου λενε οτι ειμαι 30, φυσικα εγω απαντω οτι ειμαι 29, ακριβως στη μεση των ηλικιων τι θα προτεινες να δοκιμασω απο φαγητα;
Παντως οταν ειχα παει στα 28 μου και εμενα καπου εκει κοντα που θα μεινει και η κατερινα μια χαρα ειχα περασει κανοντας βολτες στα στενα με το παγωτο στο χερι, μια χαρα ειχα φαει σε ενα ταβερνακι στην οια που ειχε καταπληκτικη θεα αλλα ηταν παμφθηνο, ιδιαιτερα σε σχεση με τα αλλα.

Φυσικα ομως και η θεα πληρωνεται. Αλλα οποιος δεν τα εχει τα λεφτα μπορει ηρεμα και ωραια να καθισει σε ενα ωραιο πεζουλι απο αυτα που καθομαστε εμεις οι λαικοι και να απολαυσει τη θεα.
και οι Γιαπωνέζοι πρέπει να είναι πολύ λαϊκοι άνθρωποι! Δεν άφηναν πεζούλι για πεζούλι!

πάντως το θέμα με το ηλιοβασίλεμα μού φάνηκε πολύ κάπως. όντως πρέπει να πληρώσεις για να κάτσεις κάπου και να το δεις με την ησυχία σου, αλλιως είναι δράμα!

stathis23

Member
Παιδια για σνακ εχετε καποιο μαγαζι να προτεινετε?..

ακομα δεν εχω κατασταλαξει στις ωρες που θα πηγαινουμε στην ταβερνα (θα τρωμε 1 φορα την ημερα σε ταβερνα)

εφοσον η ταβερνα επιλογης δεν εχει θεα την καλντερα δεν θα ηταν καλυτερα να πηγαιναμε κατα τις 7 για γλυκακι ή Cafe στον Μελενιο ή στο Καφε καστρο για το ηλιοβασιλεμα και να παμε μετα για φαγητο?..

θελω να κανονισω καλα τις ωρες για να ευχαριστηθουμε οσο μπορουμε το ηλιοβασιλεμα, απο την αλλη δεν υπαρχει περιπτωση να αντεξω την πεινα χωρις κανονικο γευμα μεχρι τις 9 το βραδυ, εχετε να προτεινετε κατι πιο απλο για φαγητο στο ενδιαμεσο?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom