Στη Σαντορίνη πάντως δεν θυμάμαι να μου μυρίζει ο κρατήρας κι έχω και ευαίσθητη μύτη Βέβαια είχα πάει πριν χρόνια..Βρε όντως δεν έχεις κάθε μέρα την ευκαιρία να επισκεφτείς ένα ηφαίστειο,απλώς εγώ είχα μια ψιλοτραυματική εμπειρία με το ηφαίστειο της(κατά τ'άλλα πανέμορφης) Νισυρου.Αν και δεν κατέβηκα στον κρατήρα η μυρωδιά ήταν τόσο έντονη που μου γύριζε το στομάχι.Αν προσθέσεις και την διαδρομή με την ανάβαση στη ζέστη(όπως λένε για το ηφαίστειο της Σαντορίνης) δεν πολυψηνόμουν.Σίγουρα είναι μια εμπειρία ιδιαίτερη(ειδικά για όποιον επισκέπτεται πρώτη φορά ηφαίστειο).Απλώς μετά την εμπειρία στη Νίσυρο εγώ δεν τρελαινόμουν να πάω σε ηφαίστειο.
Εννοείς το νησί με το ηφαίστειο; Όχι, βέβαια! Φτάνουν, έχει και ένα μικρό λιμανάκι όπου προσορμίζουν..ikarialover τα καραβάκια πάνε πολύ κοντά στο νησί η πρέπει να πας κολυμπώντας??επειδή αν είναι έτσι τότε θα έχουμε πρόβλημα
Καλησπέρα!!!εχεις απολυτο δικιο αλλα δεν εβγαινε αλλιως...παντως αν μπεις villa irini santorini σου το βγαζει...συγνωμη:roll:
θα έχετε μεταφορικό μέσο?παιδια θελω τη βοηθεια σας!λεμε να μεινουμε στο ξενοδοχειο μαιστρος στην περιοχη καρτεραδος.μπορει καποιος να μου πει τη γνωμη του για το ξενοδοχειο και αν ειναι μακρια απο τα φηρα?