Καλημέρα και καλωσόρισες ΕύηΚαλημέρα σε όλους!!Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σας ζητήσω μερικές πληροφορίες για την Σαντορίνη!Έχουμε κλείσει μαζί με το αγόρι μου εισιτήρια (ακτοπλοϊκά) από 28 Μαΐου έως 1 Ιουνίου και θα μείνουμε σε ξενοδοχείο στα Φυρά. Θα θέλαμε να μας πείτε την γνώμη σας για ενα 3μερο ουσιαστικά ταξίδι (αφού φτάνουμε στο νησί στις 28 του μήνα στις 12 το βράδυ ενώ αναχωρούμε για Αθήνα στις 1 Ιουνίου 3:00 το μεσημέρι!) Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια (λόγο δουλειάς) να καθίσουμε παραπάνω μέρες και θα θέλαμε να τις αξιοποιήσουμε στο μέγιστο!!!Κάθε πρόταση για αξιοθέατα, βόλτες, εστιατόρια, καφετέριες κτλ που νομίζετε ότι αξίζουν είναι ευπρόσδεκτες!!
Ευχαριστούμε πολύ προκαταβολικά και καλό καλοκαίρι σε όλους!!!
Πρώτον μην νοικιάσεις γουρούνα γιατί είναι επικίνδυνες και πολύ αργές. Αφού μπορείς να νοικιάσεις γουργούνα θα μπορείς να νοικιάσεις και μηχανάκι που βολεύει καλύτερα. Τα Φηρά είναι η καλυτερη επιλογή είναι στο κέντρο του νησιοιύ και θα μπορείς να κινηθείς όπου θέλεις!!!καλησπερα..το φορουμ ειναι φοβερο.συγνωμη που γραφω εδω αλλα λογο του οτι ειμαι νεος δεν ξερω ακομα που να γραψω.λοιπον θα παω με την κοπελα μου σαντορινη τετραημερο ....για πρωτη φορα στο νησι κ θελω την βοηθεια σας.θα νοικιασω γουρουνα κ θα ηθελα να μ βοηθησετε στο που να μεινω.θελω διαμονη μεχρι το πολυ 70 ευρω.θα ηθελα να δω ολο το νησι για να σας βοηθησω.θα επανλθω συντομα οταν δω πως δουλευει το φορουμ ωστε να σας περιγραψω με φοτο το 10ημερο μου στο πουκετ ταυλανδη που πηγα το 2008.
Για μηχανάκι χρειάζεσαι ανάλογο δίπλωμα.Εχω δίπλωμα αυτοκινήτου κ άκουσα οτι μπορεις να νοικιάσεις γουρούνα κ οχι μηχανάκι!!δηλαδη τέλη Ιουλίου μπορω να βρω μεσα στα Φηρά δίκλινο με 70 ευρω κ οχι υπόγειο?για να γύρισεις το νησί νομίζεις οτι τα Φηρά ειναι η καλύτερη επιλογή?
H γουρούνα είναι μεν τετράτροχη αλλά λογίζεται ως τρίκυκλο στην άδεια κυκλοφορίας αρα χρειάζεται δίπλωμα για μηχανάκι. Για σιγουριά πάρε τηλ σε ένα γραφείο ενοικιάσεων στην Σαντορίνη και ρώτησε. Επίσης δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά κάτω από 21 χρονών ή δίπλωμα λιγότερο από 2 χρόνια δεν νοικιάζεις τιποτα!!!!!Εχω δίπλωμα αυτοκινήτου κ άκουσα οτι μπορεις να νοικιάσεις γουρούνα κ οχι μηχανάκι