χαχα δεν έχω 2 χιλιάρικα μόνο για την διανυκτέρευση αδερφέ, φοιτητής είμαιΑνα νυχτα?
χαχα δεν έχω 2 χιλιάρικα μόνο για την διανυκτέρευση αδερφέ, φοιτητής είμαιΑνα νυχτα?
Ε τοτε περιμενε λιγακι να παρεις πτυχιο, να κανεις μεταπτυχιακο, να πας φανταρος, να βρεις μια καλη δουλεια και να το ευχαριστηθειςχαχα δεν έχω 2 χιλιάρικα μόνο για την διανυκτέρευση αδερφέ, φοιτητής είμαι
Ε τοτε περιμενε λιγακι να παρεις πτυχιο, να κανεις μεταπτυχιακο, να πας φανταρος, να βρεις μια καλη δουλεια και να το ευχαριστηθεις
Να δεν σχολιάζει το "πως " θα πας αλλα το που θα μείνειςΑεράκι said:Γιατί μου κόβεις τα φτερά μου τώρα; Εγώ φέτος θα πάω σαντορίνη ακόμα κι αν χρειαστεί να πάω κολυμπώντας
Να δεν σχολιάζει το "πως " θα πας αλλα το που θα μείνεις
Σοβαρά τώρα , στο budget σου μην ψάχνεις για θέα στην καλντερα ,άκου την ermina κλείσε ένα καθαρό αξιοπρεπές δωμάτιο στα Φηρα και θα περάσετε super
ΥΓ . Στα 20 μου για να πάω Σαντορινη θα κοιμωμουν και σε παραλία !!!!
Σε αυτό κοιτούσα κι εγώ, το εύρος των τιμών είναι καλό για 4-5 διανυκτερεύσεις που ψάχνουμε. Με προβληματίζει το γεγονός του αν θα πετύχω το δωμάτιο με την καλύτερη θέα
Τι να σου πάρε τηλ.και δες τι δωμάτια έχουν διαθέσιμα.Εμας ήταν υπέροχο.Φοβερή θέα καλντέρα.Απο τις πρώτες φωτογραφίες που έβγαλα ήταν η θέα απο το παραθυρο μας.Άλλωστε έχει και κοινό μπαλκόνι με καρεκλίτσες και αυτό με θέα καλντέρα.Εμείς το κλείσαμε τηλεφωνικώς.50 ευρώ το δίκλινο χωρίς πρωινό για αρχές προς μέσα Ιουνίου.Δεν ξέρω πόσο πάει τον Ιούλιο αλλά υποθέτω ότι πάλι λογικές θα είναι οι τιμές.