SkullFlower
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Barcelona- Perpignan
- Ταξίδι-Όνειρο
- Peru
σωστό και αυτο
Ε, πώς να είναι μία διαδρομή τόσων ωρών με το τραίνο..απλά βαρετή. Φρόντισε να πάρεις καμπίνα, ιδίως αν είναι να διανυκτερεύσεις, οτιδήποτε άλλο δεν ενδείκνυται....Η αλήθεια είναι ότι αν και έχω κάνει ένα βασικό πλάνο (δηλαδή πάω από νότο - βορρά ) δεν έχω σκεφτεί πως θα μετακινούμε μεταξύ των περιοχών. Σίγουρα όχι αεροπορικώς, αλλά δεν έχω ψάξει ακόμα πληροφορίες για τραίνα και λεωφορεία. Πάντως μιας και θα είμαι στα Perhentian σκέφτομαι απλά να μπω στο τραίνο για Hat Yai. Διάβασα στον οδηγό πως είναι λίγο επικύνδινα τα πράγματα εκεί πέρα για αυτό σκεφτόμουν να κάτσω για φαγητό και μετά να φύγω για πιο βόρεια.
Εσύ τι εμπειρία είχες από την διαδρομή;
Εγω θα σου πρότεινα ένα backpack το οποίο όμως έχει και ρόδες...
Αυτό που με ακολουθεί σε όλα μου τα ταξίδια είναι: eBags DE - GepΓ?ck, Handtaschen, Rucksacks und mehr!
Σε σχέση με τα υπόλοιπα backpacks βολεύει γιατί δεν ανοίγει από πάνω αλλά ανοίγει σα βαλίτσα οπότε έχεις ευκολότερη πρόσβαση στα πράγματά σου. Το συγκεκριμένο μάλιστα φεύγει το μπροστά μέρος και έχεις ένα απλό daypack. Η τιμή είναι αρκετά τσιμπημένη βέβαια αλλά η κατασκευή του είναι πάρα πολύ καλή που μετά από αυτό δε θα χρειαστείς κάτι άλλο...
μηπως μπορεις να μου πεις καποιο μαγαζι που μπορω να το βρω? φαινεται τελειο!!!!