angelo_kav
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΤΑΛΙΝ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Πολύ ενδιαφέρον πληροφορίες για κάποιον που έχει μελλοντικά σχέδια να ταξιδέψει στο Όσλο..
Έχει κάποιος φρέσκα νέα κατά πόσο ισχύει αυτό? Προσγειώνομαι στις 12:00 και αγχώθηκα αν θα προλάβω...Το μετρό και ΟΛΑ τα μέσα σταματάνε να λειτουργούν απο τη 1 μέχρι τις 5 το πρωί..
Παιδιά, μια γρήγορη ερώτηση..μόνο με ταυτότητα βγαίνω από το αεροδρόμιο ή θέλω διαβατήριο?
(Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες που γράφετε)
Εστιατόριο Egon στην Karl Johans Gate.1)υπάρχει καποιο μερος στο Οσλο για φαγητό όχι πολύ ακριβο?ξέρει καποιος?
Έχει κάποιος φρέσκα νέα κατά πόσο ισχύει αυτό? Προσγειώνομαι στις 12:00 και αγχώθηκα αν θα προλάβω...
Επίσης αν μόνο με ταυτότητα βγαίνω από το αεροδρόμιο ή θέλω διαβατήριο? Θα ψάξω και μόνη μου, αλλά μετά πάω Ολλανδία και Γερμανία και δεν ξέρω τι να πρωτοψάξω...Κάλλιο να πήγαινα στο Βόρνεο!!
Xάλασες και συ!!!!!!!!!!
Την ψηφίζω σαν την πιο αποτυχημένη ατάκα της χρονιάς.Πάντως η αλήθεια είναι ότι την Ευρώπη την είχα λίγο υποτιμημένη, υπάρχουν μέρη όμορφα αρκεί να κάνεις καλές επιλογές...
Δεν ειναι ατακα,η γνωμη της ειναι.......Την ψηφίζω σαν την πιο αποτυχημένη ατάκα της χρονιάς.