6 Δεκεμβρίου 2011 #73 KLEOPATRA Member Μηνύματα 5.870 Likes 2.265 Ταξίδι-Όνειρο Ειρηνικος ..παντου ωχ πικρα να αποχωριζεσαι τον αγαπημενο-η σου ...το εχω βιωσει αυτο εναν ολοκληρο χρονο καθε ΣΚ
4 Μαϊου 2012 #74 Ραφαέλα Member Μηνύματα 132 Likes 21 Επόμενο Ταξίδι Ιταλία - Αμερική Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη Πω...Έχω μείνει άφωνη!Μπράβο σου Γιώργο!
11 Μαϊου 2015 #75 evitaki_boa Member Μηνύματα 40 Likes 83 Επόμενο Ταξίδι Περού & Βολιβία Ταξίδι-Όνειρο Όλος ο κόσμος !!! Μόλις διάβασα αυτή την υπέροχη ιστορία σου Γιώργο ... και πραγματικά δεν έχω λόγια !!!!!!!! Είσαι τρελός ....Μπράβο σου !!!!!!
Μόλις διάβασα αυτή την υπέροχη ιστορία σου Γιώργο ... και πραγματικά δεν έχω λόγια !!!!!!!! Είσαι τρελός ....Μπράβο σου !!!!!!
24 Οκτωβρίου 2015 #76 KIKI Member Μηνύματα 2.794 Likes 7.602 Επόμενο Ταξίδι Ιορδανία Ταξίδι-Όνειρο Αφρική Ναμιμπια Λογω του διαγωνισμου . ξαναθυμηθηκα το απιστευτο ταξιδι σου ... Γεια σου Γιωργο με τα ωραία σου .... Μου λειπουν τα τρελλά ταξιδια και η μοναδικη αφηγηση σου
Λογω του διαγωνισμου . ξαναθυμηθηκα το απιστευτο ταξιδι σου ... Γεια σου Γιωργο με τα ωραία σου .... Μου λειπουν τα τρελλά ταξιδια και η μοναδικη αφηγηση σου