καλημέρα σε όλους! σας διαβάζω εδώ κ μέρες και μου αρέσει πολύ το φιλικό κλημα που επικρατεί έτσι αποφάσισα να μπω κ εγω στην παρέα σας!!! προσπαθώντασ να αποφασίσω που να παω φέτος διακοπές και αφού ενημερώθηκα για αρκετα νησια (και όχι μόνο νησιά!) κατέληξα στη σίφνο. σκεφτόμαστε να παμε με το φίλο μου γύρω στις 10/7. την επιλέξαμε γτ πρώτα απο όλα είναι απο τα νησιά που δεν έχουμε επισκεφεί και γτ όπωσ διάβασα συνδιάζει ολα αυτά που 8έλαμε. ωραιέσ παραλιες , ρομαντική χώρα ,καλο φαγητό και διασκεδαση οπως τη θέλουμε (χωρίς πολύ βαβούρα κ το χαμο τησ μυκόνου , αλλα με 2-3 εναλλακτικές για να μη βαρεθούμε). θα ήθελα όμως να μάθω τι παίζει στο νησί απο πλευράς τιμών γτ δυστυχως τα χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε δεν ειναι πολλά (φοιτητές βλέπετε!) ύπάρχουν οικονομικά καταλύματα? μηχανάκι ή αυτοκίνητο? πλησιάζονται οι τιμέσ ενοικίασης μεταφορικού μέσου η ούτε να το σκεφτόμαστε? κ τέλος φαγητο κ ποτό είναι σε φυσιολογικές τιμές ήήήήήή μύκονος??? (πίτσα με την οποία με το ζόρι έτρωγαν 2 ατομα 25 ευρώ!!! )
ελπίζω να μην σας κούρασα (πολύ! ) ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!
ελπίζω να μην σας κούρασα (πολύ! ) ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!